REKLAMI GEÇ

ANTRENMAN MAÇI: DENİZLİSPOR 1 KIZILCABÖLÜKSPOR 1

ANTRENMAN MAÇI: DENİZLİSPOR 1 KIZILCABÖLÜKSPOR 1

Sezon öncesi üç hazırlık maçı yapan Denizlispor, son olarak kendi tesislerinde Kızılcabölükspor ile bir antrenman maçı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Ağustos 2017 Cumartesi, 13:08

İkinci etap kampında üç hazırlık maçı yapan Denizlispor lig başlamadan önceki son provasını Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde Kızılcabölükspor’a karşı yaptı.

  1. Lig temsilcisi ile yapılan hazırlık maçı Melih ve Ömer Alp’in karşılıklı golleri ile 1-1 sona erdi.

Denizlispor karşılaşmaya Zeki, Cenk, Sankoh, Ziya, Keremcan, Yasin Ozan, Ömer Alp, Cihan, İlter Taşkın, Barış Örücü ve Burak Altıparmak ile çıkarken Kızılcabölükspor ilk 11’i Bahadır Kaya, Sedat Yahşi, Kaan Dorak, Ramazan Erarslan, Tayfun Sabri Gümüşoğlu, Taygun Vurgun, Mustafa Altun, Ali Helvacı, Ahmet Ayaloğlu, Samet Dağlı ve Melih Vardar’dan oluştu.

Her iki takım maç öncesi birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi, dostluk örneği gösterdi. Maçı her iki takımın yöneticileri de izledi.

05082017-hazmac-ic1

MAÇTAN DAKİKALAR:

Dk 4′ Orta sahada kaptığı topla hızlanan Mustafa’nın yaklaşık 35 metreden sert vuruşu az farkla üstten auta gitti.

Dk 21′ Sol kanattan içeri kateden Zeki’nin sert vuruşunu kaleci Bahadır güçlükle kornere çeldi.

Dk 28′ Ceza sahası içinde yaşanan karambolde topa son dokunan Ömer Alp’in vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 1-0

Dk 39′ Zeki’nin ceza sahası çizgisinin hemen önünde sert vuruşu direkten oyun alanına geri döndü ve kaleci Bahadır topu iki hamlede kontrol etti.

Dk 47′ Mustafa’nın nefis pasında sağ kanatta topla buluşan Alper ceza sahasına girer girmez çok sert vurdu. Meşin yuvarlak az farkla auta gitti.

Dk 69′ Sol kanattan bindiren Tayfun’un ceza sahasına ortasında topla buluşan Melih usta işi bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 1-1

Dk 80′ Ceza sahası içinde yaşanan karambolde top Ramazan’ın önünde kaldı. Ramazan’ın düzgün vuruşunda top direğin dibinde auta gitti.

1-1 biten müsabaka sonrasında karşılaşmayı takip eden Denizlispor’lu taraftarlar takımımıza baklava ikramında bulundular.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..