REKLAMI GEÇ

ASBAŞKAN ALİ FIRAT: GALİBİYETİ KAÇIRAN TARAFTIK

ASBAŞKAN ALİ FIRAT: GALİBİYETİ KAÇIRAN TARAFTIK

Denizlispor’da Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Fırat, Gaziantep deplasmanında galibiyeti kaçırdıklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Mart 2017 Salı, 12:24

Hafta sonunda Büyükşehir Belediye Gaziantep deplasmanına konuk olan Denizlispor, Yasin Ozan ve Muhammet Reis’in karşılıklı golleri ile sahadan bir puanla ayrılmıştı.

Play-off hedefini kovalayan yeşil siyahlılarda Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat zorlu maçta galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.

Maça etkili başladıklarını, aradıkları golü 5’nci dakikada bulduklarını hatırlatan Fırat; “Golden sonra da pozisyonlar ürettik. Eğer son vuruşlarda biraz daha başarılı olsaydık farkı açabilir maçı bizim adımıza daha kolay bir hale getirebilirdik” dedi.

Rakibin ligde kalma savaşı verdiğini, böyle zor bir deplasmandan alınan bir puanın da son derece önemli olduğunu söyleyen Fırat, “Rakibe pozisyon vermedik. Bir anlık kademe hatamızdan golü buldular. Oyun olarak istediğimiz seviyede değildik ama rakibe de fırsat tanımadık” diye konuştu.

Milli maç arasından sonra Altınordu maçı ile yeniden taraftarları ile buluşacak olan yeşil siyahlılarda Asbaşkan Ali Fırat; “Ligde kalan tüm maçlarımızı kazanarak play-off’a gitmek istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..