REKLAMI GEÇ

ASBAŞKAN FIRAT : TARAFTARIMIZA 3 PUAN HEDİYE EDECEĞİZ

ASBAŞKAN FIRAT : TARAFTARIMIZA 3 PUAN HEDİYE EDECEĞİZ

Denizlispor lige galibiyetle vedaya hazırlanıyor. Asbaşkan Ali Fırat taraftarlarına üç puan hediye etmek istediklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Mayıs 2017 Çarşamba, 11:12

TFF 1. Lig’i bu sezon istediği yerde tamamlayamayacak olan Denizlispor taraftarlarına son maçta galibiyet hediye etmek istiyor.

İzmir’in köklü kulüplerinden Göztepe’yi ağırlayacak olan yeşil siyahlılarda yönetim de galibiyete inanıyor.

Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat sakat ve cezalıların takımın genel durumunu etkilemeyeceğini belirterek, “Koşullar ne olursa olsun kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımıza sezonun son maçında galibiyet hediye edeceğiz. Bunun için varımızı yoğumuzu sahaya yansıtacağız” dedi.

Denizlispor’un ligde iddiasız olmasının amaçlarını değiştirmeyeceğine de değinen Ali Fırat, “Rakibin konumu bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize bakacağız. Alacağımız galibiyetle yeni sezonda ne kadar istekli olacağımızı şimdiden göstermek istiyoruz. Denizlispor gibi büyük bir camia artık ciddi hedefler peşinde olmalıdır. Bu maç bir başlangıç olacak” dedi.

İç transfer görüşmelerinin de sürdüğüne değinen Fırat, “İyi bir takıma sahibiz. Bu sezon şanssızlıklar yaşamış olsak da bu takım ligde başarılı olabileceğini fazlasıyla gösterdi. Sözleşmesi biten tüm oyuncularımızla görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

Transfer yasağının kalkmasına yönelik girişimlerin hızlandığını da kaydeden Fırat, “Yurt dışında FİFA yetkilileri ile bir araya geleceğiz. Ayrıca bu alanda uzman hukukçularla da görüşüyoruz. Transfer yasağını kaldırmak ya da bu cezayı ötelemek için ne gerekiyorsa yapacağız. Denizlispor’un daha büyük sıkıntılar yaşadığı dönemlerdeki gibi çok fazla problemli dosyası yok. Bir kaç eski futbolcularımız ile sorunlarımız var. Onlarla da süreç içinde görüşüp anlaşma yoluna gideceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..