REKLAMI GEÇ

ASBAŞKAN ALİ FIRAT: BU YENİLGİYİ TELAFİ EDECEĞİZ

ASBAŞKAN ALİ FIRAT: BU YENİLGİYİ TELAFİ EDECEĞİZ

Asbaşkan Fırat, Yeni Malatyaspor mağlubiyetinin nedenini rehavet olarak gösterdi, Sivas maçının yeniden çıkış maçı olacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 13 Şubat 2017 Pazartesi, 15:05

Ligde Yeni Malatyaspor’a 3-1 kaybeden Denizlispor’da Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat  yenilgiye rehavetin neden olduğunu söyledi.

Mutlak kazanmaları gereken bir maçı kaybettiklerinin altını çizen Fırat, “Kaybettiğimiz için üzgünüz. Kötü oynadık. Haftalardır iyi gidiyorduk. Biraz rahat davrandık” dedi.

Asbaşkan Fırat, “Kaçırdığımız pozisyonlar maçın kaybedilmesinde etkili oldu. Bazı arkadaşlarımın şahsen bencil oynadığını düşünüyorum. Yönetim elinden gelen her şeyi yapıyor. Futbolcu arkadaşlarımızın da iyi niyetli olduklarını biliyorum ancak sahada her şeyi yapmaları gerekiyor. Denizlispor bu şehrin takımı ve bunu hak etmiyor. Bu nedenle teknik heyetten futbolcusuna kadar herkesin kendine biraz daha çeki düzen vermesi gerek. Bizler mesaimizi ve paramızı Denizlispor’un iyi olması için harcıyoruz. Hafta arasında bir değerlendirme yapacağız” dedi.

Fırat haftaya Sivasspor’u yenerek Yeni Malatya galibiyetini telafi edeceklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..