REKLAMI GEÇ

ASBAŞKAN SELVİ: REHAVETE KAPILMAMAK LAZIM

ASBAŞKAN SELVİ: REHAVETE KAPILMAMAK LAZIM

Denizlispor’da 4-2 kazanılan Göztepe maçının ardından Asbaşkan Ahmet Selvi takımı tebrik etti ve uyarılarda bulundu.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 16 Ocak 2017 Pazartesi, 11:26

TFF 1. Lig’de Göztepe’yi deplasmanda deviren Denizlispor’da keyifler yerinde. 4-2 kazanılan maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Asbaşkan Ahmet Selvi; “Maç öncesi Göztepe ligin lideri konumundaydı. Aynı zamanda kendi evinde hiç maç kaybetmemişti. Biz de ligin en iyi deplasman performansına sahip takımlarından biriyiz. Bu maçı kazanacağımıza inanıyorduk. Futbolcularımız kalitelerini sahaya yansıttı ve 4 güzel golle maçı kazanmasını bildi. Tüm futbolcularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum” dedi.

Denizlispor’un iyi bir kamp dönemi geçirdiğini söyleyen Selvi, “Antalya’daki kamp süreci takıma olumlu etki etmiş. Takım daha da oturmuş. İzmir’de çok yüksek bir mücadele gücü ile oynadık. Sahada basmadık yer bırakmadık. Böyle oynarsanız karşılığını da alıyorsunuz. Bu galibiyet oraya kadar gelip takımını yalnız bırakmayan cefakar Denizlispor taraftarına armağan olsun” diye konuştu.

Asbaşkan Selvi son olarak uyarılarda da bulunmayı ihmal etmedi. Ligde takımların birbirine yakın kalitelerde ve mücadele güçlerinde olduğunu hatırlatan Selvi, “Bu lig hata yapmaya gelmez. Birkaç hafta içinde çok farklı bir noktaya gelebilirsiniz. İyi bir deplasman galibiyeti aldık ama rehavete kapılmamamız gerekiyor. Lig uzun bir maraton. Daha yarısını tamamladık. Maç yaptığımız tüm takımlarla birer maçımız daha var. Sezon sonunda  istediğimiz noktada olmak istiyorsak asla gevşememeliyiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..