REKLAMI GEÇ

ATATÜRK STADI’NDA MAÇ ÖNCESİ ÖZLENEN TABLO

ATATÜRK STADI’NDA MAÇ ÖNCESİ ÖZLENEN TABLO

Tekden Denizlispor ve Bucaspor taraftarları her iki takımı birlikte tribünlere çağırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 15 Eylül 2014 Pazartesi, 09:10

Maçtan yaklaşık dört saat önce Delikliçınar Meydanı’nda iki taraftar grubu arasında çıkan arbedede bir kişinin bıçaklanarak yaralanmış olması statta geniş güvenlik önlemlerinin alınmasına yol açtı. Buna karşın taraftarlar stat dışındaki tartışmayı tribünlere taşımadı ve aksine daha güzel görüntüler ortaya koydu.
Yeşil siyahlı taraftarlar maç öncesinde hem Tekden Denizlispor hem de Bucaspor takımını birlikte tribünlere çağırdı. Ardından Bucaspor taraftarları da aynı çağrıyı yaptı. Her iki takım futbolcu tribünleri birlikte selamladı. Maç boyunca futbolcular arasında da gerginlik yaşanmadı.

15092014_super_ic

Karşılaşma öncesinde Bucaspor Başkanı Hüsnü Kaya, Tekden Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu’na Bucaspor kaşkolu hediye etti.

Passolig uygulaması bu karşılaşmada da yansımalarını gösterdi. Denizli Atatürk Stadı’nda bine yakın yeşil siyahlı taraftarın yanı sıra yaklaşık 100 kadar Bucaspor taraftarı yer aldı. Tribünlerin büyük bölümü boştu.

Bucaspor’da bir dönem Tekden Denizlispor forması da giyen Emin Aladağ ilk 11’de görev aldı. Yeşil siyahlı taraftarlar maç öncesinde Emin’i de unutmadı ve tezahüratta bulundu.
Tekden Denizlispor’da sakatlanan Genkov maç kadrosuna alınmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..