REKLAMI GEÇ

Atilla minik taraftara sahip çıktı

Atilla minik taraftara sahip çıktı

Anaokulunda arkadaşları tarafından tuttuğu takım nedeniyle dalga geçilen Beren’e yeşil siyahlı yönetim destek oldu. Kızının yaşadıklarını sosyal medyadan paylaşan babaya konuk olan Atilla ve Ertuğrul, forma hediye etti Denizlispor’u anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Nisan 2018 Perşembe, 09:58

Haftalardır ligde puan, kentte para peşinde koşan Denizlispor yönetimi dün 6 yaşındaki taraftarları Beren’i Denizlispor’a yeniden kazandırmak için harekete geçti. Denizlispor yönetimini hareketlendiren olay ise baba Mehmet Sücüllü’nün sosyal medyada yaptığı paylaşım oldu.

Mehmet Sücüllü, sosyal medyadaki ‘Denizlispor Taraftarın Sesi’ adlı sayfada 6 yaşındaki kızını Denizlisporlu olarak yetiştirdiğini fakat arkadaşları tarafından dalga geçildiğini söyleyerek, “Kreşteki arkadaşları ‘Sen Denizlispor’u tutuyorsun, siz eziksiniz’ diye dalga geçiyorlarmış. Kızım okuldan üzgün döndü” diye paylaşım yaptı.

Paylaşımı gören Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Sportif Direktör Bülent Ertuğrul Mehmet Sücüllü ve kızı Beren’i evinde ziyaret etti.

Beren’e Denizlispor forması hediye eden ve destek olan ikili en küçük Denizlispor taraftarının ‘Mutlu’ olmasını sağladı.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Atilla; “Denizlispor taraftarı olan bu küçük kardeşimizin Denizlisporlu olduğu için evine üzülerek dönmesi bizleri çok etkiledi. Ona güzel bir sürpriz yapmak istedik. Kulübümüz ezik bir kulüp değildir, mazisinde önemli başarıları barındıran ve o başarıları tekrarlamak için canla başla çalışan bir kulüptür. Tarihimizi ve hedeflerimizi tüm çocuklarımıza anlatarak Denizlispor sevgisini aşılamak için elimizden geleni yapacağız. Bizleri evinde ağırlayan Denizlisporlu ailemize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..