REKLAMI GEÇ

AYAKLARIMIZ YERE BASMALI

AYAKLARIMIZ  YERE BASMALI

Ligde ilk galibiyetini alan Denizlispor’da yeni teknik patron Reha Erginer temkinli konuştu: Ayaklarımız yere basmalı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Ekim 2017 Pazar, 09:00

TFF 1. Lig’de geride kalan altı haftada sadece bir puan alabilen Denizlispor ilk galibiyetine Gazişehir Gaziantep karşısında ulaştı. 90+3’de Mortiz’in tek sayısı ile 1-0 kazanan Horozlarda moral tavan yaptı.

Yeşil siyahlıların yeni teknik patronu Reha Erginer karşılaşma sonrası basın toplantısında takıma mesaj gönderdi, ayaklarının yere basması gerektiğini söyledi.

Sezona iyi bir başlangıç yapamadıklarını kaydeden Erginer, “Bu maç kırılma maçıydı. Kötü bir başlangıç yapmıştık. Camianın hak etmediği bir başlangıçtı bu. Geçen yıl takımın durumunu gördükten sonra bu sezon biraz daha üzerine çıkar diye düşünülebilir ama maalesef öyle olmadı. Bundan sonra çok daha farklı olacak. Bu galibiyet bizim açımızdan çok önemliydi. Bundan sonra daha farklı olabilmesi için istikrarlı skorlara ihtiyacımız var. Çok çalışmamız gerekiyor. Eksiklerimizin olduğunu düşünüyorum. Milli maç arası takıma ilaç gibi gelecektir. İnşallah burada iyi işler yapacağız” dedi.

Maça ilişkin ise rakibe pozisyon vermediklerini hatırlatarak değerlendirmelere başlayan Erginer; “Bugün ligin en az gol yiyen takımı ile karşılaştık, az gol atıyor ama az gol yiyen bir takımdı. Bu anlamda iki günde oyuncularla çok fazla çalışamadık ama zihinsel anlamda çok fazla toplantı ve görüşme fırsatı bulduk. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum, konuştuklarımıza bir tepki vermeleri gerektiğini söyledim, bunu da sahada belli ölçüde gösterdiler ama daha çok eksiğimiz var” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..