REKLAMI GEÇ

Aydınspor 1923 1 Denizlispor 0

Aydınspor 1923 1 Denizlispor 0

Denizlispor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Aydınspor 1923’e 1-0 yenilerek elendi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Aralık 2015 Salı, 15:09

Ziraat Türkiye Kupası’nda Fethiyespor’u penaltı atışları sonrasında eleyerek 3. Tur’a kalan Denizlispor bugün Aydın deplasmanında kupaya veda etti.

  1. Lig Kırmızı grup takımlarından Aydınspor 1923’e konuk olan yeşil siyahlılar Canberk’in 43’üncü dakikada kaydettiği gole yanıt veremeyince kupayı terk etti.

Teknik Direktör Ali Yalçın maç kadrosunda daha çok maç eksiği bulunan oyuncularını değerlendirdi. Aydın’a 16 kişilik bir kadro götüren Yalçın, Kazım, Kerem, Servan, Cihan, Leozinho, Fatih, Şevki ve Mustafa Diler’i maç eksiklerini tamamlaması için oynattı.

Yeni profesyonel yapılan Ramazan Özkan bu maçta 90 dakika forma giyerken genç Muhammed Emel ile kaleci Asil Kaan maçın ikinci bölümünde görev aldı.

Aydınspor’da bir dönem Denizlispor kalesini koruyan Evren Özyiğit 90 dakika oynadı.

AYDINSPOR 1923 1 DENİZLİSPOR 0
STAT: Adnan Menderes

HAKEMLER: Erdem İren, Mehmet Uğur Alptekin, Sezgin Altun
AYDINSPOR 1923: Evren Özyiğit, Hasan Erbey, Erdi Bakırcı, Efe Özcan, Samet Göker, Sezer Sezgin (34’Metincan Cici) Kaan Çebi, Görcün Gözüm, Seçkin Getbay, Mehmet Gürkan Öztürk (66′ Uğur Tülümen) Canberk Ersan (79′ MuratUçar)
DENİZLİSPOR: Kazım Sarı (47′ Asil Kaan Güler) Kerem Gülbahar, Ramazan Özkan, Servan Taştan, Cihan Özkaymak, Leozinho, Fatih Çakır, Şevki Çınar, Anmar, Mustafa Diler, Şaban Genişyürek (62’Muhammed Emel)
GOL: 43′ Seçkin Getbay
SARI KART: Erdi, Kaan, Canberk (Aydınspor 1923) Kerem, Anmar (Denizlispor)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..