REKLAMI GEÇ

BAKANA RANDEVU MARKAJI

BAKANA RANDEVU MARKAJI

Denizlispor yönetimi uzun süredir randevu beklediği Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi DTO’nun aşure etkinliğinde markaja aldı. Uzun uğraşlar sonunda yönetim bakanla görüşmeyi başardı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 15 Ekim 2016 Cumartesi, 16:16

Denizlispor yönetimi uzun süredir beklediği görüşmeyi nihayet gerçekleştirdi ama Bakan Zeybekci ile bir araya gelebilmek için akla karayı seçti.

Yeşil siyahlı yönetimin Zeybekci ile görüşme macerası kongrede göreve geldikleri gün başladı. Başkan Süleyman Urkay ve kurmayları defalarca randevu talep etmesine rağmen Bakan Nihat Zeybekci’nin yoğun programı nedeniyle bir türlü görüşme fırsatı bulamadı.

15102016_bakan_ic4

Bu süre içinde defalarca Denizli’ye gelen Bakan Zeybekci yine de yeşil siyahlı yönetim ile bir araya gelmemişti.

Denizlispor yönetiminin son randevu talebine ise şartlı ‘evet’ yanıtı gelmişti. Bakan Nihat Zeybekci’nin Denizli Ticaret Odası tarafından düzenlenen aşure etkinliğine katılacağını belirten danışmanlar uygun bir zaman bulunabilmesi halinde yeşil siyahlı yöneticileri kabul sözü verdiler.

15102016_bakan_ic5

KÖŞE KAPMACA OYNADILAR
Denizlispor adına Bakan Zeybekci ile görüşecek heyette Başkan Süleyman Urkay, Asbaşkan Taner Atilla ve yönetici Necip İrdem yer aldı. DTO’nun etkinliğine katılan Bakan Zeybekci’yi karşılayanlar arasında yer alan yeşil siyahlı kurmaylar bakan ile ilk teması burada gerçekleştirdi.

15102016_bakan_ic6

Daha sonra Bakan Zeybekci vatandaşa aşure dağıttı. Bakan Zeybekci; aşure dağıtımının ardından Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve ev sahibi DTO yönetimi ile aşure yerken yeşil siyahlı kurmaylar bir köşede uygun anı kolladı.

15102016_bakan_ic7

KAPISINDA BEKLEDİLER
DTO’nun giriş katındaki etkinliğin ardından Bakan Nihat Zeybekci odanın yeni başkanı Uğur Erdoğan’ın makam katına çıktı. Fakat makam odasında tüm kalabalık kendisini beklerken danışmanlarının araya sıkıştırdığı görüşmeleri bekleme odasında kabul etti. Bu sırada Denizlispor yönetimi de sıra alabilmek için bakanın kapısında beklemeye başladı. Bakan Zeybekci kendisini bekleyen kalabalığa rağmen yeşil siyahlı kurmayları kabul etti ve yaklaşık 10 dakikalık bir söyleşide bulundu. Görüşme sırasında Bakan Nihat Zeybekci zaman zaman sesini yükselterek ikazlarda bulundu. Zeybekci’nin yüksek perdeden konuşması kapının önünde bekleyenler tarafından rahatlıkla duyuldu.

15102016_bakan_ic8

ACELE ETMEYİN MESAJI
Kendisinden destek isteyen yeşil siyahlı kurmaylara ‘Acele etmeyin. Denizlispor’a elbette destek olacağız” diyen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, futbolcuların haksız fetihlerinden kaynaklanan ve Denizlispor’u ciddi zararlara sokan anlaşmalardan da kaçınmalarını istedi. Yeşil siyahlı kurmaylar ise Zeybekci’ye transfer ve sezon giderleri için destek istemediklerini, geçmişten gelen borçların temizlenmesi konusunda yardıma ihtiyaç duyduklarını iletti.

15102016_bakan_ic9

HEMEN ORADA KRİTİK YAPTILAR
Bakan Nihat Zeybekci ile uzun uğraşlar sonucu görüşen yeşil siyahlı kurmaylar daha sonra DTO’nun giriş katındaki sicil işlemleri bölümünde mini bir toplantı yaptı. Başkan Süleyman Urkay, Asbaşkan Taner Atilla ve yönetici Necip İrdem burada yaklaşık 10 dakika yapılan görüşmenin kritiğini yaptıktan sonra DTO’yu terk etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..