REKLAMI GEÇ

BAŞKAN ÇETİN’DEN ŞEFFAFLIK VURGUSU

BAŞKAN ÇETİN’DEN ŞEFFAFLIK VURGUSU

Denizlispor’da Başkan Ali Çetin kulübün mali hareketlerini günlük olarak tüm yönetim kurulu üyeleri ile paylaşmaya başladıklarını hatırlatarak, yakın zamanda resmi internet sayfası aracılığı ile tüm kamuoyuna hesapların açılacağını kaydetti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 15 Kasım 2018 Perşembe, 17:13

Denizlispor’da şeffaflık rüzgarı. Başkan Ali Çetin kulübün değişen mali yönetim anlayışı başta olmak üzere icraatlar ve planlamalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Denizlispor’un şeffaf bir yönetim anlayışına sahip olacağının altını çizen Başkan Çetin, kulüpteki mali hareketlerin günlük olarak tüm yönetim kurulu üyeleri ile paylaşıldığını kaydetti.

Kulübe olan bakış açısının değişmesi gerektiğini bunun yolunun da şeffaflıktan geçtiğini kaydeden Çetin, yakın zamanda kulüp bilançolarının resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyu ile paylaşılacağını da belirtti.

Çetin açıklamasında; “Kulübe gelen bağışlar ve yapılan harcamalar sitemizden takip edilebilecek ve bilançomuz hakkında net bilgiler kamuoyu ile paylaşılacak. Mali anlamda yapılan çalışmalar hakkında tüm kamuoyu bilgi sahibi olacak. Bunun başka bir yolu yok. Denizlispor’a bakış açısı mutlaka değişmeli ve bu bizim yönetimimizin eseri olacaktır. Bunun sözünü şimdiden kamuoyuna veriyorum” ifadelerini kullandı.
Sportif başarının da süreceğini kaydeden Başkan Çetin; “Takımımızın sportif başarısını herkes görüyor. Daha da başarılı olacağız. ‘O sene bu sene’ dedik ve bunun gerçekleşmesi için her şey yapılacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Futbolcularımıza verdiğimiz her sözü tutacağız. Yerine getiremeyeceğimiz sözleri vermeyeceğiz. Daha da profesyonel adımlar atacağız. Atmak zorundayız. Bu konuda da her türlü çalışmalar yapılıyor” diye konuştu.

BAĞIŞÇILAR AÇIKLANACAK
Denizlispor’a bağış ve destekte bulunan herkesin resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna açıklanacağını da belirten Başkan Ali Çetin, “Haftalık olarak güncellenecek listede miktar ayırt etmeksizin tüm bağışlar yayınlanacak. Biz bir adım attık. Artık bu kulüpte gizli bir şey kalmayacak. Önümüzdeki süreçte yeni formüller bularak bu anlayışın benimsenmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..