REKLAMI GEÇ

Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu: Ateşi yaktık

Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu: Ateşi yaktık

“Özgüvenimiz yüksek, herkes inanmış duruma. Bunu futbolcuların yüzlerine bakınca okuyorsunuz…”

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 26 Nisan 2015 Pazar, 14:00

Denizlispor’da 2-0 kazanılan Karşıyaka maçının keyfi sürüyor. Haftalar sonra gelen üç puan camianın umutlarını artırırken ligde kalma mücadelesi veren Manisaspor ve Bucaspor’u da sıkıntıya soktu. Lige ortak olan Horozlarda Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu da gelen üç puan için mutlu.

Denizlisporhaber.com’un telefonla ulaştığı Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu galibiyetin son derece önemli olduğuna dikkat çekerek, “Uzun süredir istediğimiz, beklediğimiz üç puan” yorumunu yaptı.

Kıbrıslıoğlu, “Artık ateşi yaktık. Takım çıkışa geçti. Devre arasında aldığımız ve maç eksikleri yüzünden hazır olmayan ya da tam katkı koyamayan futbolcular da eksiklerini tamamladı. Daha iyi oynuyoruz. Ben ligde kalacağımıza inanıyorum. Bu galibiyet ilaç gibi geldi. Beklediğimiz bir galibiyetti. Ligde herkesin düşüşe geçtiği sırada biz yükselişe geçiyoruz. Bunun meyvelerini de alacağız. Takımda müthiş bir kenetlenme var. Herkes inanmış durumda. Özgüven çok yüksek. Oynayan oynamayan herkesin yüzüne bakınca bu inancı okuyorsunuz” diye konuştu.

Şanlıurfa deplasmanından da puanlarla döneceklerini söyleyen Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu takıma sürpriz yaparak futbolcuları bu kentte karşılamayı planlıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..