REKLAMI GEÇ

BAŞKAN KIBRISLIOĞLU, DEMİRÖREN’LE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN KIBRISLIOĞLU, DEMİRÖREN’LE BİR ARAYA GELDİ

Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, PTT 1. Lig kulüpleri temsilcilerinin katıldığı toplantıda Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Ekim 2014 Cuma, 11:32

Antalya’da gerçekleşen toplantıya tüm PTT 1. Lig kulüplerinin başkanları katıldı. TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in de bulunduğu toplantıda federasyon yöneticileri de hazır bulundu.

Kulüplerin sorunlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunulan toplantının verimli geçtiğini söyleyen Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, “PTT 1.Lig kulüp başkanları olarak zaman zaman federasyon yetkilileri ile bir araya gelip fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ligimizin sorunları nelerdir, bunlar nasıl aşılır, nasıl daha iyi bir noktaya getirebiliriz bunlar üzerinde görüşmelerde bulunuyoruz. Bu gibi toplantıların hem takımımıza hemde diğer lig takımlarına katkı sağladığı görüşündeyim. Hem Fair-Play ruhunu sürdürmüş oluyoruz hemde ligimizin marka değerini arttırmaya gayret ediyoruz. 1.Lig kulüpleri olarak aramızdaki bağların daha güçlü olması gerektiğine inanıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..