REKLAMI GEÇ

BAŞKAN KIBRISLIOĞLU HAKEM YUNUS YILDIRIM’A ÖFKELİ

BAŞKAN KIBRISLIOĞLU HAKEM YUNUS YILDIRIM’A ÖFKELİ

Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu Antalyaspor maçında son dakikada verilmeyen penaltı nedeniyle hakem Yunus Yıldırım’a öfkeli.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 25 Kasım 2014 Salı, 11:23

Yeşil siyahlı takımın sezon başından bu yana hakem kararları konusunda pek çok şanssızlık yaşadığını söyleyen Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu, “Yapılan hakem hataları bize önemli puanlar kaybettirdi. Biz her defasında ortaya çıkıp bu hataların asgariye inmesi talebimizi iletiyoruz.Buna karşın değişen bir şey olmuyor. Hakemler sürekli ciddi hatalar yapıyor. Antalyaspor maçının son bölümünde verilmeyen penaltımız maçın sonucuna doğrudan tesir eden bir hata… Herkesin penaltı olduğu yönünde fikir birliğine vardığı bir pozisyon için hakem Yunus Yıldırım’ın devam kararı tartışılması gereken bir uygulama” diye konuştu.

Yeşil siyahlı kulübün sesini duyurabilmek için Türkiye Futbol Federasyonu düzeyinde de girişimlerde bulunmayı planlayan Hasan Kıbrıslıoğlu, yarın Riva’daki toplantıda konuyu gündeme getirecek.

Antalyaspor karşısında takımın ilk yarıda kötü oynadığını kaydeden Başkan Kıbrıslıoğlu, “Maçın ikinci yarısında oyun hakimiyeti bizdeydi. Rakip kalede pozisyonlar da bulduk. İlk yarıda yediğimiz iki basit gol nedeniyle maçı kaybettik. Önümüzde Elazığspor maçı var. Bu maçtan koşullar ne olursa olsun 3 puan bekliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..