REKLAMI GEÇ

Başkan Kıbrıslıoğlu taraftara sordu: Neredesiniz?

Başkan Kıbrıslıoğlu taraftara sordu: Neredesiniz?

Taraftarın istediği her şeyi yaptık, şimdi sıra onlarda…

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 14 Eylül 2014 Pazar, 12:10

Tekden Denizilspor’da Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu’nun gündeminde taraftar var. Yeşil siyahlı başkan özellikle sosyal medyada varlık gösteren yeşil siyahlı taraftarların peşine düştü. Taraftarları bilgisayar başından kalkmaya davet eden Kıbrıslıoğlu, “Takıma sahip çıkın” dedi.

Yeşil siyahlı kulübün resmi facebook hesabından yapılan açıklamada Başkan Kıbrıslıoğlu, “İnternet sitelerinde rumuz isimlerle veryansın eden sözde taraftarımız nerede? İş rumuz isimlerle takımı eleştirmekle bitmiyor, madem bu takımın taraftarısın neredesin o halde ? Store dediniz storeyi açtık takım dediniz 9 milyon TL’lik bir bütçe aktarılmış bir takım yaptık. Buna karşılık taraftar nerede? Nerede bütünleşme? Buca maçına kaç kişi gelecek? Bu takım Denizli’nin ise sen neredesin? 12. adam nerede?” diye sordu.

YARIN STATTA GÖRMEK İSTİYORUM
Sosyal medyada rumuz isimlerle eleştiriler getiren taraftarları statta görmek istediğinin de altını çizen Kıbrıslıoğlu, “Artık top taraftarımızda. Futbolcu eşleri ve yönetici eşleri bir araya gelip birlik ve beraber olmak adına bir şeyler yapmaya çalışırken, koskoca bir milyonluk Denizli tek vücut olmak için halen bir adım atmayacak mı? Neyi bekliyoruz? Bu kulübün sahibi hani sizdiniz, şimdi neredesiniz?” dedi.
Stada gelip takımı destekleyen taraftarlara teşekkür eden Kıbrıslıoğlu, “Gecesini gündüzünü takımımız için neler yapabiliriz düşüncesiyle harcayan, bu amaçla yola çıkan ve takımımızdan 1 lira beklenti içinde olmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gerçek taraftarımızı yarın Buca maçında ve diğer maçlarda görmek istiyorum. Taraftar gruplarımızdan gerek 20 Gençlik grubu olsun, gerek Çamlıklılar grubu olsun gerekse Yeşil Cephe grubu olsun hepsi passolig kartını alıp stada gelsin. Herkesi stadda görmek istiyorum.Eğer statta görmüyorsam benim gözümde siz taraftar değilsiniz demektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ANIL   -  Bağlantı 15 Eylül 2014, 11:39

Aklı başında adamın ne işi var maçta.Ne kadar it kopuk varsa orada.İnsana maç mı seyrettiriyorlar.Sürekli taciz halindeler.Zaten birbirlerini yiyiyorlar, miller tedirgin.Ben salak mıyım çocuğumu alıp maça gidip orada rezil olacam, taciz edilecem?

MEVLÜT ERDOĞAN   -  Bağlantı 15 Eylül 2014, 10:13

BU PASOLİGE Bİ ÇARE BULMALISINIZ HAFTADA BİR GÜN İZNİMİZ OLUYO MAÇA GİDELİM DİYORUZ KAPIDAN GERİ GÖNDERİYOSUNUZ BİZ ALACAĞIZ TAMAM YARIN EŞİMİZİ DOSTUMUZU HADİ MAÇA GİDELİM DEDİĞİMİZ DE NASIL OLACAK ONLAR GİREMEYECEK BİZ DE GİREMEYECEĞİZ

20DENIZLI20   -  Bağlantı 15 Eylül 2014, 07:27

YAZIKLAR OLSUN EGER DENIZLISPORUMUZ ICIN 15 TL YI FAZLA GÖRÜYORSANIZ YAZIKLAR OLSUN SIZIN GIBI TARAFTARA !!!!!

aziz   -  Bağlantı 15 Eylül 2014, 00:15

Başkanım geçen sene yaşanılanlardan hiç ders çıkarılmamış gibi görülüyor! daha ilk maç gene kavga gene dövüş;nereye varacak bu işin sonu?Bunlar Denizli’de yaşıyorlar fakat birbirlerine rakip taraftarlar anlaşılan.görmek istediğimiz bu taraftar değil.

fanatik denizli taraftarı   -  Bağlantı 14 Eylül 2014, 22:15

Başkanım gişelere kadar gittik ama maç günü passolig satalamadığı için maça giremedik ve emniyet müdürlüğünden yürüyerek geldik.Olaya el atılmasını istiyoruz.

düşünen horoz.   -  Bağlantı 14 Eylül 2014, 15:04

gözlem şuki,sizden önceki bazı başkanlar denizli sporlu olup aynı zamanda fb-bjk ye gönül vermiş taraftarları küstürdü maçlara gelmez oldular,ayrıca yaramazlık yapan bazı taraftar guruplarıda diger taraftarların maçlara gelmemesinde etken oldular.

ahmet albaş   -  Bağlantı 14 Eylül 2014, 13:09

BAŞKANIM YERDEN,GÖĞE KADAR SÖYLEMİŞ OLDUĞUN SÖZLERLE HAKLISINIZ SİZİ VE YÖNETİM KURULU ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUZ.ZOR ŞARTLARDA BU KULÜBÜ SIRTLAYIP AYAĞA KALDIRDINIZ ALLAH RAZI OLSUN BİZİM DERDİMİZ BU KULÜBÜ AYAKLAR ALTINA ALIP YERLERDE SÜRÜNDÜRENLE

alicnkya   -  Bağlantı 14 Eylül 2014, 12:29

lütfen haber sitesi sorumlusu bir şekilde sesimi duyurun ve 15 lira yıllık kart ücreti vermek istemiyorum benim gibi düşünen mutlaka vardır bu 15 tl tamamı denizlisporumuzaysa kesinlikle o parayı veririm…