REKLAMI GEÇ

BAŞKAN NE KADAR VERDİĞİNİ AÇIKLADI

BAŞKAN NE KADAR VERDİĞİNİ AÇIKLADI

Başkan Mustafa Üstek, yeşil siyahlı kulübe bu güne kadar kaç para verdiğini açıkladı…

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 29 Kasım 2017 Çarşamba, 19:03

Denizlispor’da Başkan Mustafa Üstek, yardımcıları Taner Atilla ve Ahmet Selvi dün akşam Kanal 58’in konuğu oldu. Denizli Atatürk Stadı’ndaki programda yeşil siyahlı kulübün geleceğine ilişkin değerlendirmeler yapan Başkan Mustafa Üstek bu güne kadar kulübe kaç para verdiğini de açıkladı.

Yapılan ödemeleri anlatan Başkan Üstek, “Yönetim kurulumuzun verdiği paralar var. Bir kısmı temlik alarak bir kısmı bağış olarak verilen paralar var. Bugün itibariyle benim cebimden çıkan para 9 milyon 700 bin lira” dedi.

Yakın zamanda yeni ödemelerin de olduğunun altını çizen Başkan Mustafa Üstek; “Bir hafta sonrası için 100 bin euro daha ödeme bekliyor. Kim bunlar? Perovıç’in taksidi, Leozınho’nun kalan 20 bin eurosu. Kappel ve Sankoh’a yapmamız gereken ödemeler var. Bunların yanında tabi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’ın hakkını ödeyemeyiz. İşadamlarımızdan Derya Baltalı’nın hakkını ödeyemeyiz. Her zaman söylerim Derya Baltalı gibi iki tane daha işadamı olsun Denizlispor’un  bir kuruş borcu kalmaz. Ama ne yazık ki iş dünyasından zerre kadar bize fayda yok” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

BC20   -  Bağlantı 1 Aralık 2017, 08:01

Peki bu Isadamlari neden bu kadar duyarsiz bunun bir aciklamasi olmasi lazim !?