REKLAMI GEÇ

Başkan Şavluk: Hedefimiz süper lig

Başkan Şavluk: Hedefimiz süper lig

Denizlispor’un çiçeği burnunda başkanı Mustafa Şavluk rotayı Süper Lig olarak gösterdi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 3 Temmuz 2015 Cuma, 14:55

Denizlispor’da olağanüstü genel kurulla göreve gelen Başkan Mustafa Şavluk kongre üyelerine ‘rahat olun’ mesajı verdi, hedef gösterdi. Tek liste ile gidilen kongrede başkanlığa getirilen Şavluk, Denizli kamuoyunda yeterince tanınmadığının farkında olarak delegelere önce kendini anlattı.

BEN DE BİR DENİZLİLİYİM
Sözlerine ‘Ben de bir Denizliliyim’ diyerek başlayan Şavluk, “Tavas’ın Nikfer Beldesi’nde dünyaya geldiğini liseye kadar öğrenimini Denizli’de tamamladığını söyledi. Bilkent Üniversitesi İktisat Fakültesi Bölümü mezunu olan Şavluk, aynı üniversitede hukuk bölümünde yüksek lisans yaptığını Hacettepe Üniversitesi’nde ise doktora öğrencisi olduğunu kaydetti. Şavluk bir dönem üniversitede ders verdiğinin de altını çizerken Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu Finansal Tüketici İdaresi Daire Başkanı görevini yürüttüğünü açıkladı.

HEDEF SÜPER LİG
Denizlispor’un hedefini süper lig olarak gösteren Şavluk, “Ekibime güveniyorum. 13 kişilik güçlü bir yönetim oluşturduğumuzu düşünüyorum. Bütün eleştirileri, zamanla diyalog kurarak ortadan kaldıracağımıza inanıyorum. Ben Denizli ve Denizlispor7a olan borcumu ödemeye geldim. Hepinizden destek bekliyorum. İnanırsak bu mevcut ekonomik yapıdan da kurtuluruz, süper lig hedefimizi de gerçekleştiririz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..