REKLAMI GEÇ

ŞAVLUK TAKIMIN PERFORMANSINDAN MEMNUN

ŞAVLUK TAKIMIN PERFORMANSINDAN MEMNUN

Denizlispor’da Başkan Mustafa Şavluk son iki maçta ortaya konan futboldan memnun.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Kasım 2015 Pazartesi, 12:55

Denizlispor ligde üç hafta aradan sonra Karşıyaka karşısında galibiyeti üç golle aldı. Maça ilişkin denizlisporhaber.com’a değerlendirmede bulunan Başkan Mustafa Şavluk, “Bu 6 puanlık bir maçtı. Galibiyet için teknik ekip ve futbolcuları kutluyorum” dedi.

Bu özel maça özel prim uyguladıklarını hatırlatan Şavluk, “Normal prim sistemimiz devam ediyor. Bu özel bir maçtı o nedenle primi artırdık. Biz galibiyet primleri ödemek isteriz, yeter ki takımımız kazansın” dedi.

Yeşil siyahlıların son iki maçta ortaya koyduğu futbolun umut verici olduğunu da hatırlatan Başkan Şavluk, “Adana Demirspor gibi güçlü bir rakibi elimizden kaçırdık. O maçta alınan 1 puana sevinmekten çok kaçan iki puana üzüldük. Karşıyaka da iyi futbolculara sahip zor bir rakipti. İzmir’de kazanmak bizleri mutlu etti. Şimdi önümüzde Samsunspor maçı var. Ligin güçlü takımlarından birine karşı oynayacağız. Kendi evimizdeki bu maçtan da 3 puan alacağımıza inanıyorum” dedi.

Takımdaki genç oyuncuların performansının kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Şavluk, “Gençlerin performansı bizleri sevindiriyor. Altyapımızdan çıkan gençlerimizin buldukları şansı iyi değerlendirmeleri güzel. Türk futbolu yeni yeni yetenekler kazanıyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..