REKLAMI GEÇ

BAŞKAN SÜPERLERİN PEŞİNDE

BAŞKAN SÜPERLERİN PEŞİNDE

Denizlispor yönetimi takıma takviyeleri sürdürüyor. Yeşil siyahlılar şimdiye kadar kadrosuna dahil ettiği dört yeni tranfseri de süperlig takımlarından aldı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 12 Ocak 2018 Cuma, 11:25

Denizlispor’da transfer çalışmaları sürüyor. Yeşil siyahlı kurmaylar sezonun ikinci yarısına güçlü bir kadro ile çıkmak için nokta transferlerin peşinde. Buna karşın takım kadrosuna dört yeni ismi dahil etmeyi başardı.

Denizlisporlu yöneticilerin transferdeki tercihi ise süperlig kulüpleri oldu.

Horozlar ilk olarak Kayserispor’un orta saha oyuncusu CanberK Aydın’ı sezon sonuna kadar kiraladı. Bu transferin ardından yeşil siyahlı altyapıda yetişen Akhisarsporlu defans oyuncusu Alperen Babacan yeşil siyahlı renklere bağlandı. Osmanlıspor’dan orta saha oyuncusu Hasan Kılıç’ın ardından dün akşam da Konyasporlu golcü Eze’ye sezon sonuna kadar imza attırıldı. Yeşil siyahlılar tüm transferlerini süperlig takımlarından gerçekleştirmiş oldu.

YENİ TRANSFERLER YOLDA
Denizlispor yönetimi kadroyu güçlendirmek için arayışlarını sürdürüyor. Yeşil siyahlı kurmayların bugün bir kanat oyuncusu ile görüşecekleri öğrenildi. Diğer yandan Denizlispor’un takımda görmek istediği Çaykur Rizesporlu futbolcu Recep Niyaz konusundaki görüşmeler ise şimdilik sonuçsuz kaldı. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez’in öğrencisini bırakmadığı kaydedildi. Denizlisporlu kurmaylar bir defans oyuncusu ile birlikte takıma ikinci bir golcü daha almak istiyor. Belçika liginde oynayan Owusu ile yapılan görüşmelerden sonuç alınsa da kulübünün futbolcuyu bırakmak istemediği öğrenildi.

KALİTELİ VE KARAKTERLİ FUTBOLCULAR
Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek eksik bölgelere nokta transferler yapmak istediklerini belirterek, “Sezon ortasında transfer gerçekleştirmek çok zor. Hem kaliteli hem de karakterli oyuncuları transfer ettik. Eksiklerimizin bir kısmını giderdik. Transferi henüz noktalamadık. Yeni transferlerimizin takıma katkı koyacaklarına şüphe duymuyorum. Denizlispor’u olağanüstü koşullarda devraldık. Mali disiplini sağlamış olsak da sportif başarı için önümüzdeki engelleri aşmamız gerekiyordu. Ligin ikinci yarısı bizim için yeni bir başlangıç olacak. Denizlispor’u layık olduğu yerlere taşımak için yönetim kurulumuz olağanüstü fedakarlıklar yapıyor ve yapmaya de devam edecektir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..