REKLAMI GEÇ

Başkan transfer yasağını kaldırdı

Başkan transfer yasağını kaldırdı

Denizlispor’da Dimov’un neden olduğu iki dönemlik transfer yasağı resmen kalktı. Başkan Mustafa Üstek transfer tahtasının açılması için dün 8 eski futbolcunun ödemesini yaptı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 5 Ocak 2018 Cuma, 12:50

Denizlispor artık resmi olarak da rahatladı. Eski futbolcusu Dimov’un ödenmeyen yaklaşık 50 bin Euroluk alacağı için FİFA tarafından verilen iki dönemlik transfer yasağını sezon başında tamamlayan yeşil siyahlılar devre arasında transfer tahtasını açabilmek için 12 eski futbolcu ve teknik adamın ödemesini daha gerçekleştirmek zorundaydı. Kulüpte görevi devraldığı günden bu yana borç ödeyen başkan Mustafa Üstek bu ödemeleri de gerçekleştirdi.

3,5 MİLYON LİRA ÖDEDİ
Yeşil siyahlıların transfer tahtasının açılmasında engel 12 futbolcunun alacakları bulunuyordu. Eski futbolcuları İsmail Şahmalı, Tuna Üzümcü gibi isimlerin yanı sıra eski çalıştırıcısı Koray Palaz’ın da aralarında bulunduğu 12 alacaklıya tüm borçlar ödendi ve transfer açıldı. Başkan Mustafa Üstek transferi açabilmek için toplam 3,5 milyon liralık ödeme gerçekleştirdi. Dün ise 8 futbolcunun alacakları ödendi.

ANMAR BU ÖDEMELERE DAHİL DEĞİL
Denizlispor’un eski yabancısı Anmar’a da 1,2 milyon liranın üzerinde ödeme gerçekleşti.  Dosyası FİFA’da bulunan futbolcu, transferi kapatan borçlardan biri olmasa da yeşil siyahlı kulübün puan silme cezası ile karşı karşıya kalmasına neden olacaktı. Bu ödemeyi de gerçekleştiren Başkan Mustafa Üstek ve kurmayları kulübün önünü açtı.

ARTIK TRANSFERİMİZ AÇIK
Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, Denizlispor’un önündeki transfer enelinin kalktığını belirterek, “Artık önümüz açık. İstediğimiz futbolcu ile anlaşma yapabilir ve lisansını çıkarabilir durumdayız. Transfer tahtasının açılmasında kolaylık gösteren herkese teşekkür ediyorum. Bu aşamada bize yardımcı olan Denizlispor sevdalılarının da katkıları yatsınamaz. El birliği ile bu güçlüğü de aştık. Denizlispor her geçen gün sorunlarını biraz daha azaltıyor, daha istikrarlı bir kulüp olma yolunda ilerliyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..