REKLAMI GEÇ

Başkan Urkay başarı istiyor

Başkan Urkay başarı istiyor

Yeşil siyahlı takımın iki lig maçında ortaya koyduğu performans “Sportif başarı için acele etmeyin” diyen Başkan Urkay’ı da umutlandırdı. Denizlispor başkanı, “Bu karakterli oyun galibiyetle taçlanmalıydı” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Ağustos 2016 Salı, 11:47

Denizlispor’un iki lig maçında ortaya koyduğu performans tüm sıkıntıları rafa kaldırdı. Bandırma karşısında alınan 3-1’lik galibiyetin ardından Adana Demirspor karşısında iyi oyuna karşılık son dakika golü ile puansız kalan Horozlarda Başkan Süleyman Urkay da başarı istiyor.

Lig öncesi değerlendirmelerinde yeşil siyahlı kulübün artık uzun vadeli planlar yapması gerektiğini, yeni yönetim olarak üç yıllık bir planları olduğunu, taraftarlardan yeni yapılanma içindeki Denizlispor’dan hemen sportif başarı istememelerini, kulübün mali ve idari yapısının düzelmeden sportif başarının kalıcı olmayacağını bu nedenle bu yıl hedeflerinin şampiyonluk olmadığını söyleyen Urkay, sportif başarıyı planlamada biraz daha öne aldı.

Bandırma ve Adana Demirspor karşısında ortaya konan futbol yeşil siyahlı yönetimin iştahını kabartırken, sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirememiş, transferlerini tamamlayamamış ve teknik direktörü ile son anda anlaşmış olmasına rağmen yeşil siyahlıların Adana deplasmanından boş dönmesi üzüntüye neden oldu.

Başkan Urkay maça ilişkin değerlendirmesinde, “Karakterli bir oyun ortaya koyduk. Maçın her iki yarısında da oyunun hakimi bizdik.  Çok farlı kazanmamız gereken bir maçta şanssızlıklar nedeniyle puan alamadık. Bu kabul edilemez. Bu kadar iyi oynadığımız bir maçta mutlaka puanlar almamız gerekiyordu. Ev sahibi Adana Demirspor’un maç sonunda yaşadığı büyük sevinç de maçın sonunu ne kadar zor getirdiklerinin en büyük göstergesiydi.

Biz Denizlispor olarak her maçımıza kazanmak için çıkıyoruz. Bizim için hazır değildik, eksiktik, hakem hatalıydı gibi mazeretler olamaz.  Tek düşüncemiz kazanmak. Bunun için sahada ne gerekiyorsa yapmak zorundayız. Ben mücadeleden dolayı takımı ve teknik ekibi kutluyorum. Alınan skordan memnun değilim. Bu ligde her takımı yenecek güçteyiz. Her takıma karşı da kazanmak için sahada olacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..