REKLAMI GEÇ

Başkan Üstek galibiyeti taraftara hediye etti

Başkan Üstek galibiyeti taraftara hediye etti

Başkan Mustafa Üstek 2-1 kazanılan BB Erzurumspor maçı sonrası teknik ekip ve futbolcuları tebrik etti, galibiyeti taraftara hediye etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Mart 2018 Pazartesi, 11:40

Denizlispor’da BB Erzurumspor galibiyeti moralleri de yükseltti. Yeşil siyahlılar iki haftalık rötarın ardından Mehmet Akyüz’ün iki golüyle üç puanın sahibi oldu. Yeşil siyahlılar bu galibiyet ile puanını 30’a yükseltti.

Maçı tribünde izleyen Başkan Mustafa Üstek galibiyet sonrası teknik ekip ve futbolcularını tebrik etti. İlk yarıda istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyleyen Başkan Üstek, “İkinci yarıda Denizlispor kalitesini sahaya yansıttı.  İki güzel golle kazandık. Daha fazlasını da atabilirdik. Direkten dönen bir topumuz ve kaçırdığımız bir penaltı var. Başka net pozisyonlar da ürettik. Bu pozisyonları değerlendirebilsek maçın daha farklı olabilirdi” dedi.

Taraftarların karşılaşmaya doğrudan etki ettiğini belirten Başkan Üstek, “Sezon başından bu yana beklediğimiz, özlediğimiz bir taraftar manzarası vardı. Takıma inanılmaz destek oldular. Her an maçın içindeydiler. Takımı ateşleyen tribünlerimiz galibiyetin de çok büyük bir parçasıdır. Tüm taraftarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu manzarayı ilerleyen haftalarda da görmek istiyoruz. Kendi sahamızda oynayacağımız üç maçımız var. Bu maçlarda aynı enerjiyle, daha fazla taraftarla galibiyetler elde edeceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..