REKLAMI GEÇ

BAŞKAN ÜSTEK TAKIMI KUTLADI

BAŞKAN ÜSTEK TAKIMI KUTLADI

Denizlispor’da Osmanlıspor galibiyeti sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Mustafa Üstek, kazanmayı hak eden tarafın Denizlispor olduğunu belirterek, “Teknik ekip ve futbolcuları kutluyorum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Eylül 2018 Cumartesi, 12:11

Spor Toto 1. Lig’de Osmanlıspor’u 2-0’la geçen Denizlispor puanını 10’a yükseltti. Yeşil siyahlılarda Başkan Mustafa Üstek iyi oynayan ve galibiyeti hak eden tarafın Denizlispor olduğunu belirterek tüm futbolcu ve teknik ekibi kutladı.
Maça iyi başladıklarını, oyun üstünlüğünü rakibe vermediklerini ve istedikleri pozisyonları ürettiklerini söyleyen Başkan Mustafa Üstek, “Denizlispor kongre sürecinde. İster istemez takım saha dışı faktörlerden de etkileniyor. Buna rağmen Osmanlıspor karşısında çok iyi bir oyun ortaya koyarak camiamıza üç puan hediye ettiler. Emeği geçen herkesi kutluyorum” diye konuştu.
Hem Recep Niyaz’ın hem de Mehmet Akyüz’ün iki golünün de usta işi olduğunun altını çizen Başkan Mustafa Üstek, “İyi bir takıma sahibiz. Ligde ilk 4 haftada bir gol atan takımımız, son iki haftada hazır olduğunu gösterdi. Son iki maçta kazanılan 6 puan kadar atılan 6 golü de değerli buluyorum. Takımdaki herkes skora katkı koymaya başladı. Bu şekilde devam edersek Denizlispor sıralamada istediği yerde olacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..