REKLAMI GEÇ

Başkan Üstek: Yeni başlıyoruz

Başkan Üstek: Yeni başlıyoruz

Adanaspor galibiyeti yönetimin de moralini yükseltti. Başkan Mustafa Üstek, “Yönetim olarak verdiğimiz emeğin karşılığını görmek bizleri mutlu ediyor. Denizlispor daha da iyi olacak” dedi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 23 Ocak 2018 Salı, 11:33

Denizlispor’da 3-1 kazanılan Adanaspor maçı sonrası Başkan Mustafa Üstek kulüpteki son durumu değerlendirdi. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaptıklarını söyleyen Başkan Üstek, “Sezon başından bu yana yönetimimiz büyük fedakarlıklar yaptı. Kulübün kronikleşen ciddi sorunları vardı. Transfer yasağımız elimizi kolumuzu bağlamıştı. Tüm sorunları sabırla tek tek çözme yoluna gittik. Her gün biraz daha mesafe katettik. Verdiğimiz emeğin karşılığını sahada da almak isteriz. Adanaspor maçında bizlere galibiyet hediye eden takımımızı kutluyorum” dedi.

BAŞKAN TAKIMA GÜVENİYOR
Yeşil siyahlı kulübün özellikle mali konudaki sıkıntıları nedeniyle geride kalan süreçte olağanüstü bir dönem geçirdiğine değinen Başkan Üstek, “Artık Denizlispor’un önü açık. Camianın beklediği sportif başarıyı ligin ikinci yarısında yakalamak istiyoruz. Ligin ilk bölümünde ciddi puanlar kaybettik. Bunları ikinci yarıda telafi edeceğimize inanıyorum. Adanaspor maçının bir başlangıç olmasını diliyorum. Teknik ekip ve futbolcularıma güveniyorum” dedi.

YENİ TRANSFERLERDEN MEMNUN
Takıma yeni katılan futbolcuların performanslarını da değerlendiren Başkan Mustafa Üstek, “Sahadaki her futbolcuterinin son damlasına kadar mücadele etti. Maçı kazanma isteğini sahaya yansıttığında rakip kim olursa olsun kazanacağının sinyalini verdi. Devre arasında takıma yaptığımız transferlerin de ne kadar doğru tercihler olduğu gösterdikleri performanstan belli. Camiamız sabırlı olsun. Denizlispor ligdeki konumunu süratle üst sıralara taşıyacaktır” diye konuştu.

YENİ TRANSFERLER YOLDA
Transfer dönemi kapanmadan takıma yeni transferler yapmak istediklerinin de altını çizen Başkan Üstek, “Çalışmalarımız sürüyor. Orta sahaya ve forvete takviyeler yapacağız. Golcümüz maç öncesi sakatlık sorunu yaşadı. Onun da takıma katılması ile daha da güçleneceğiz. Yeni transferler ile birlikte biraz daha rahatlayacağız. Bizler yönetim olarak Denizlispor için her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Yönetimdeki herkes üzerine düşeni fazlası ile yaptı. Yapmaya da devam edecek” dedi.

HERKES DESTEK OLMALI
Özellikle mali sıkıntılar konusunda tüm Denizli’nin seferber olması gerektiğinin altını çizen Üstek, “Kulübümüzde mali disiplini sağladık. Tek kuruş gelirimizi boşa harcamıyoruz. Yönetimdeki herkes Denizlispor’a kendi işlerinden daha fazla mesai harcıyor ve bu konuda çok hassas davranıyor. Bu kulüp yönetim kurulunun değil tüm Denizli’nin ortak değeridir. Ürettiğimiz çözümlerin kalıcı olması için yalnız bırakılmamız gerekiyor. Kentimizin büyüklerinin, Denizli’nin büyük yatırımcılarının, bürokratlarının her kesimin kulübe sahip çıkmasını bekliyoruz. Kendi ayakları üzerinde durabilen bir kulüp olabilmemiz için bu destek şart. Bizler gelip geçiciyiz. Denizlispor daima olacaktır. Bu nedenle sağlıklı bir yapılanma inşaa etmemiz şart. Bu yük tek başına yönetim kuruluna verilmemeli. Herkes elini taşın altına koymalı” dedi.

TARAFTARA DA SESLENDİ
Adanaspor maçında yeşil siyahlı taraftarların maça çok büyük etkisinin olduğunu da söyleyen Başkan Üstek, “Taraftarımız her zaman sportif başarı ister. Bunu bizler de istiyoruz. İçinde bulunduğumuz koşulları abartmadan, gizlemeden hep kamuoyu ile paylaştık: Geçmişte yapılan hataların kurbanı olduk. Şimdi yeni bir sayfa açtık. Lig bizim için yeni başlıyor. Eğer bir başarı olacaksa bu taraftar desteği olmadan gerçekleşemez. Bu nedenle taraftarlarımızın her zaman takıma destek olması ve tribünleri doldurması gerekiyor. Adanaspor maçında muhteşem bir taraftarımız vardı. Bu sayı daha da artmalı” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

FİKRET   -  Bağlantı 23 Ocak 2018, 15:48

İlk yarı maçlarını 30-400 kişiye oynayan HOROZumuza yönetimin verdiği destekler sonucu bu hafta az da olsa taraftar sayısında artış oldu.2-3 Transfer daha yapılırsa Küskün Denizli seyircisinin desteği dahada artacaktır Başkanım .Ellerinizen sağlık.