REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan: Bu durumu kabul etmiyorum!

Başkan Zolan: Bu durumu kabul etmiyorum!

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, zor bir dönemden geçen takımı tesislerde ziyaret etti, “Sizlere güveniyorum, başarılı olacağınıza inanıyorum, arkanızdayım” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Mart 2015 Perşembe, 11:09

PTT 1. Lig’de zor bir süreçten geçen Denizlispor’a Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Denizli Valisi Şükrü Kocatepe’den destek ziyareti gerçekleşti. Dün futbolcular, teknik heyet ve yönetim ile Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde bir araya gelen Başkan Zolan, takıma seslenerek, “Sizlere güveniyorum, arkanızdayım” dedi.

KENETLENMEYE İHTİYAÇ VAR
Tesislerdeki ziyarette ilk olarak Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu söz aldı. Kıbrıslıoğlu yeşil siyahlı camianın kenetlenmeye ihtiyacı olduğunu hatırlattı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kıbrıslıoğlu, “Bu kenetlenmeye hepimizin ihtiyacı vardı. Camia olarak çok önemli bir lig maçına kilitlenmiş durumdayız. Büyüklerimizin de desteği ile bu maçı kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

ZOLAN: DENİZLİSPOR’UN YERİ BAŞKA
Futbolculara hitaben konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli şehrinin her alanda rüştünü ispat etmiş bir kent olduğunu hatırlatarak, “Denizlispor’un şehrimiz için apayrı bir önemi var. Bu markayı süper ligde görmek istiyoruz. Bugün arzu etmediğimiz bir sıradayız. Banım sizlerden isteğim tüm yeteneklerinizi, tem terinizi o sahaya yansıtın. Düşen takımın futbolcusu olmamanız açısından tüm hünerlerinizi 90 dakika boyunca canla başla sergilememizi istiyoruz. Zaten biz bu lige razı değiliz süper ligi istiyoruz. Bir alt ligi görmek bizleri çok üzüntü verici olur” diye konuştu.

BU DURUMU KABUL ETMEK ZOR
Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan içinde bulunulan durumu kabul etmenin son derece zor olduğuna işaret ederek, “Sayın Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçi’yle yaptığımız ziyaretten sonra bir galibiyet almıştık. Öncelikle onun teşekkürünü etmek istiyorum. Bizi gururlandırdınız ve sevindirdiniz. Denizli sıradan bir il değil, Denizlispor ‘da sıradan bir takım değil. Sizlerde Türkiye’deki  bilinen futbolcularımızdansınız. Futbolda azmin elinden hiçbir şey kaçmaz. Sizlerde her maçta azmetmelisiniz. Ben bunu yapacağınızdan eminim. Bu hafta yapacak olduğunuz maçta başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmetalbaş   -  Bağlantı 5 Mart 2015, 14:30

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN OSMAN ZOLANIN SÖZLERİNİ KATILMAMAK EL DEĞİL DENİZLİ OLARAK BİZLER DENİZLİLİ OLARAK YERİMİZİN NEREDE OLDUĞUNU BİLİYORUZ.GÜZEL TEMENNİLERİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ.İNŞALLAH BU HAFTADAN İTİBAREN GALİBİYETLER BA