REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan: Destek sürecek

Başkan Zolan: Destek sürecek

Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, ziyarete gelen Denizlispor heyetine desteğin süreceği sözünü verdi.

/ DENİZLİSPORHABER / 14 Nisan 2014 Pazartesi, 14:11

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci’nin Fethiyespor maçı öncesinde tesislerde ziyaret ettiği Tekden Denizlispor Kulübü yönetimi, galibiyet sonrası büyükşehir belediyesini ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile makamında görüşen Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, Genel Menajer Kenan Atik, Genel Müdür Hakan Tamer, Teknik Direktör Özcan Bizati, yardımcı antrenörler Levent Kartop ve Burak Özsaraç, Zolan’a yeni döneminde başarı diledi.

Denizlispor’un bu sezon tüm zorluklara rağmen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın desteği ile ligde kalmayı başardığını hatırlatan Kulüp Başkanı Mehmet Özsoy, “Tekden Denizlispor Kulübü olarak bu güne kadar verdiğiniz hizmetlerden dolayı sizlere ve kurumunuza çok teşekkür ederiz. Her zaman yanımızda oldunuz, destekçimiz oldunuz. Bundan sonra da Tekden Denizlispor’u daha yukarılara taşımak için elimizden geleni yapacağız. Denizlispor’un büyükşehre yakışan bir takım olması için gelecek sezonda daha büyük başarılara imza atmak için sizlerin de destekleriyle var gücümüzle çalışacağız” dedi.

ZOLAN’DAN DESTEK SÖZÜ
Denizlispor’un kentin en önemli markalarından biri olduğunu hatırlatan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise “Bu markaya sahip çıkmak için gerekeni yapacağız. Tekden Denizlispor, Denizliye mâlolmuş bir kulüp. Bu kulübün başarısı için elimizden geleni bugüne kadar hep yaptık, bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Yönetime bundan önce verdiğimiz desteği bundan sonrada sürdüreceğiz” dedi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..