REKLAMI GEÇ

BAŞKAN ZOLAN’DAN TAKIMA DESTEK

BAŞKAN ZOLAN’DAN TAKIMA DESTEK

Manisaspor beraberliği Adana Demirspor yenilgisinden sonra morali dip yapan Denizlispor’a Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan destek oldu. Takımı ziyaret eden Zolan, ‘Arkanızdayız’ mesajı verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 10 Mart 2018 Cumartesi, 12:12

TFF 1. Lig’de kendi evinde Manisaspor’a iki puan bıraktıktan sonra Adana Demirspor deplasmanında kaybederek moral bozan Denizlispor’a Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan sahip çıktı.

Başkan Zolan dün akşam yeşil siyahlı yönetim, teknik heyet ve futbolcuları tesislerde ziyaret ederek yemekte bir araya geldi.

Zolan yarınki BB Erzurumspor maçında takıma başarı diledi.

Denizlispor’a desteklerinin her zaman süreceğini belirten Zolan, “Denizlispor’un puan durumundaki yeri ne olursa olsun biz destek olacağız. Futbolcu kardeşlerimiz önümüzdeki maçlara daha çok önem vererek ligi istediğimiz yerde bitirecektir. 3 maçlık harika bir performansın ardından şanssızlıklar yaşadık ama bu 3 maçı galip gelende sizlerdiniz. Kendinize güvenirseniz yenemeyeceğiniz takım yok. Denizlispor’umuzun formasını terleten sizler, sorumluluklarınızın farkındasınız. Ben her zaman sizlerin yanındayım” dedi.

Başkan Zolan’ın her zaman yanlarında olduğunu hatırlatan Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek ise; “Göreve geldiğimiz günden bugüne bizlere her zaman destek olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ediyorum.  Futbolcularımız, teknik heyetimiz, yönetimimiz ve personellerimiz dahil olmak üzere bizde karamsar bir hava yok. Bu takım ligdeki her takımı yenebileceğini göstermiştir. Son 2 maçta yaşadığımız talihsizlikleri bir kenara bırakarak önümüzdeki 8 maçı almak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Teknik ekip ve futbolularla bir süre sohbet eden Başkan Zolan yarın takımdan galibiyet beklediğini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..