REKLAMI GEÇ

Başkanın korktuğu başına geldi

Başkanın korktuğu başına geldi

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek karşılaşma öncesi sohbetlerinde en çekindiği maçın Manisaspor maçı olduğunu söyledi. Başkanın korktuğu başına geldi. Horozlar kolay maçı zora çevirdi sahada iki puan bıraktı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 4 Mart 2018 Pazar, 14:05

Teknik Direktör Fatih Tekke’nin göreve gelişi ile birlikte Giresunspor, Ümraniyespor ve Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü maçlarını kazanarak havaya giren Denizlispor, kendi evindeki Manisaspor maçında iki puan bıraktı.

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek maçtan önce sık sık rehavet uyarısı yaparken sohbetlerinde de en korktuğu maçın Manisa maçı olduğunu söylüyordu.

Birbirini ardına galibiyetlerden sonra takımın rehavete sürüklenmesinden çekinen Başkan Mustafa Üstek, maç öncesi sohbetlerinde iyi direnç gösteren Manisaspor maçında kaza yaşamak istemediklerini kaydetmişti.

Üstek’in endişelerinde haklı çıktığı maç skoruyla da tescillendi. Yeşil siyahlılar sayısız gol fırsatını kullanamadığı maçta son dakika golü ile sahada iki puan bıraktı.

2-2 biten maçın ardından açıklama yapan Başkan Mustafa Üstek, Maçın başlamasından itibaren rakibimize karşı bariz bir üstünlük sağladık. Ama son dakikalarda yaşadığımız rehavet ile birlikte gelen dikkatsizlik sonucunda kötü bir gol yedik. Daha öncede buna benzer şekilde burada kaybettiğimiz maçlar oldu. Evimizde oynadığımız Giresunspor karşılanmasında da bu şekilde yenilmiştik. Bu dikkatsizliğin bedelini bazen ağır ödeyebiliyoruz. Bunlar takımımız için önemli puan kayıpları oldu. Bu maç için konuşacak olursak skor çok daha farklı olabilirdi. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedigimiz için üzgünüz. Bu sonucun ardından Adana Demirspor maçı daha büyük bir önem kazandı. Adana Demirspor karşısında galip gelerek bu potadan uzaklaşmak istiyoruz. Takımımız bu şekilde oynadığı sürece güzel skorlar gelecektir. Bizim takımımıza güvenimiz tam” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..