REKLAMI GEÇ

Bat-Team

Bat-Team

Horozların yeni dostu karanlık antrenman sahaları oldu. Denizli’deki aşırı sıcaklar ve maçların geç saatte oynanması teknik heyeti tedbir almaya itti.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 23 Ağustos 2016 Salı, 10:14

Denizlispor’da Teknik Direktör Selahattin Dervent antrenman saatlerini 21:00’e sabitledi. Bandırmaspor maçının 21:45’te oynanması nedeniyle takımın başına geldiği andan itibaren antrenmanı üç saat ileri alan Dervent, maç sonrasında da programını değiştirmedi.

Yeşil siyahlılar bu hafta maç gününe kadar tüm antrenmanlarını saat 21:00’de yapacak. Teknik heyetin bu kararı almasına maçların 21:45’te başlaması olarak gösterildi. Denizli’deki yoğun sıcakların da antrenmanın geç saatlerde yapılmasına etken olduğu kaydedildi.

HOROZ ÇOK İSTEKLİ
Diğer yandan yeşil siyahlılar Adana Demirspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Antrenman öncesi öğrencileri ile yarım saat süren bir toplantı gerçekleştiren Selahattin Dervent takımdaki son durumu değerlendirdi.

Kappel ve Ziya izinli oldukları için çalışmaya katılmadı. Sakatlığıkları süren Kerem Can ve Cihan düz koşu yaparken Berkan yürüyüş yaparak çalışmayı tamamladı.

Yeşil siyahlıların çalışma sırasında son derece istekli  oldukları gözlendi. Başkan Süleyman Urkay ve kurmaylarının da izlediği antrenman sırasında deneyimli Brezilyalı Moritz genç oyuncuları sık sık uyardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..