REKLAMI GEÇ

BB GAZİANTEP 1 DENİZLİSPOR 1

BB GAZİANTEP 1 DENİZLİSPOR 1

Denizlispor zorlu G. Antep deplasmanından bir puanla dönüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Mart 2017 Pazar, 14:51

TFF 1. Lig’de BB Gaziantep deplasmanına konuk olan Denizlisopr, Yasin’in 5’nci dakikadaki golüyle 1-0  öne geçtiği maçta 36’da Muhammed Reis’in golüne engel olamayınca sahadan bir puanla ayrıldı.

Düşme hattından kurtulma mücadelesi veren ev sahibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan yeşil siyahlılar ilk yarıda bulduğu pozisyonları cömertçe harcarken kaleci Asil Kaan da iki net gol vuruşuna engel olarak tek puanın alınmasında baş rolü oynayan oyunculardan biri oldu.
Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takım da pozisyon üretmekte zorlanırken Sankoh’un oyuna girişi ile yeşil siyahlılar orta sahadaki üstünlük yarışını lehine çevirmeyi başardı.

Oyuna sonradan giren Anıl ve Barış etkili olamazken topu ikinci bölgede tutan yeşil siyahlılar rakibinin de tehlikeli olmasını engelledi. Denizlispor bu galibiyet ile puanını 31’e yükseltti.

MAÇTAN DAKİKALAR:
5′ Ziya’nın kullandığı köşe vuruşunda defanstan seken topu önünde bulan Yasın yakın mesafeden kaleci Adam’ı avladı 0-1.
7′ Gaziantep atağında sağ kanatta Uğur’un içeri çevirdiği topla arka bölümde buluşan Kalu yerden vurdu top yan ağlarda kaldı.
14′ Ziya’nın sol kanattan ortasında altı pas üzerinde Yasin topa dokunamadı ve takımını mutlak bir golden etti.
17′ Uğur’un sağ kanattan ortasında Muhammet Reis’in kafa vuruşunu Asil Kaan parmaklarının ucuyla kornere çeldi.
21′ Ziya sol kanattan sürüklediği atakta topla ceza alanına girdi, çapraz pozisyonda şutu kaleci Adam’da kaldı.
24′ Cihan’ın ceza alanı dışından sert şutunu kaleci Adam Stachoviak çeldi.
31′ Muhammet Reis kullandığı serbest vuruşta ceza alanı sol çizgisine yönelen Ekigho’u toplu buluşturdu. Onun içeri çevirdiği topa Rıza dokundu kaleci Asil mutlak bir golü önledi.
36′ Sol kanatta Ekigho, Özgür’e bıraktı. Onun ortasında arka direkte unutulan Muhammet Reis gelişine vurdu ve kaleci Asil’i avladı 1-1.

45′ Ziya’nın Gökhan’ı düşürmesi ile kazanılan serbest vuruşu Muhammet Reis kullandı. Muhammet Reis’in şutu Asil’de kaldı.
50′ BB Gaziantep sol çaprazda Muhammed Reis ile serbest vuruş kullandı. Muhammed direk dibine yerden vurdu kaleci Asil uzanarak topu kornere çeldi.
58′ Yasin Ozan’ın sağ kanattan yaptığı ortaya müsait durumdaki Moritz düzgün bir kafa vuruşu yapamadı ve takımını mutlak bir golden etti.

72′ Ani gelişen Gaziantep atağında topla buluşan Uche Kalu, Ömer’den sıyrılıp vurdu kaleci Asil topu kontrol etti.
80′ Uzak mesafeden Kappel’in şutu az farkla üstten auta çıktı.
83′ BB Gaziantep yarı alanının ortasından Ziya’nın sert şutunu kaleci Adam Stachoviak kornere çeldi.

BÜYÜKŞEHİR GAZİANTEPSPOR 1 DENİZLİSPOR 1
STAT: Gaziantep Arena
HAKEMLER: Ali Şansalan, Mehmet Kısal, Hüsnü Emre Çelimli
BÜYÜKŞEHİR GAZİANTEP: Adam Stachoviak, Uğur Akdemir, Rıza Efendioğlu, Serge Akakpo, Özger Özkaya, Murat Ceylan, Gökhan Alsan, Muhammet Reis, Tevfik Köse (62’Ramazan Civelek) Ekigho, Uche Kalu (74′ Mehmet Erdem Uğurlu)
DENİZLİSPOR: Asil Kaan Güler, Alperen Babacan, Ömer Alp Kulga, Burak Altıparmak, Cenk Güvenç, Ziya Alkurt, Cihan Özkaymak (46′ Sankoh) Moritz (66′ Anıl Taşdemir) Taşkın İlter, Yasin Ozan (85′ Barış Örücü) Kappel
GOL: 5′ Yasin Ozan (Denizlispor) 36′ Muhammet Reis (BB Gaziantep)

SARI KART: Özgür, Ekigho (BB Gaziantep)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..