REKLAMI GEÇ

BİR ÇAĞRI DA TRAFİKÇİLERDEN

BİR ÇAĞRI DA TRAFİKÇİLERDEN

Denizlispor’a sezonun ikinci yarısı öncesi sosyal medyadan destek büyüyor. Bu kez de 103 bin üyesi bulunan Denizli Trafik ve yol Yardımlaşma Grubu çağrıda bulundu, tüm kenti takıma sahip çıkmaya çağırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Ocak 2018 Cuma, 10:28

Denizlispor sezonun ikinci yarısına pazartesi günü oynayacağı Adanaspor maçı ile başlıyor. Zorlu maç öncesi yeşil siyahlılara özellikle sosyal medyadan destek çığ gibi büyüyor.

Sanal ortamda pek çok gruptan destek mesajları alan Denizlispor’a bu kez 2013 yılında kurulan Denizli Trafik ve Yol Yardımlaşma Grubu sahip çıktı.

103 binin üzerinde üyesi bulunan gruptan yapılan açıklamada Pazartesi günü oynanacak Adanaspor karşılaşmasına tüm Denizli halkı davet edildi, grup üyelerinden maça gitmeleri istendi.

Grup yöneticilerinden Yaşar Zengin tüm üyelere ve Denizli halkına seslenerek, Denizlispor’un eski başarılı günlerine geri dönebilmesi için taraftar desteğinin şart olduğunu hatırlattı.

Tüm Denizlililer için Denizlispor’un ortak payda olduğunu hatırlatan Zengin, “Bize süperlig ve UEFA Kupası’nda büyük gurur yaşatan şehrimizin takımı Denizlispor’a herkes koşulsuz destek olmalıdır. Denizlispor’un efsane takımı, efsane taraftarları ile birlikte geri dönecektir. Adanaspor maçına herkesin mazeretsiz katılması gerekiyor. Bu takıma sahip çıkıp yeniden hak ettiği yerlere gelmesine katkı koymalıyız. Sen yoksan bir kişi eksiğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

MESUT ÇELİKDEMİR   -  Bağlantı 21 Ocak 2018, 13:19

Maçın günü değiştirilerek takımın motivasyonu ve taraftarın heyecanı bitirildi pazartesi iş günü saat 6 daki maça gitmek için saat 3,5 da izin almak gerekecek bunu kaç kişi yapabilirki. Zayıf yönetime rağmen asırlık çınarım düşme bu ligden