REKLAMI GEÇ

BİR KARŞILIĞI OLACAK!

BİR KARŞILIĞI OLACAK!

Yeşil siyahlıların Çaykur Rizespor yenilgisinin ardından basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Erginer ceza sinyalini verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 4 Aralık 2017 Pazartesi, 12:12

Denizlispor, Çaykur Rizespor deplasmanında 3-2 kaybetti ve ligin dibindeki yerini korudu. Yeşil siyahlı takım bu sezon Gaziantepspor ile birlikte ligde en az puan toplayan iki takımdan biri oldu. Bu durum Teknik Direktör Reha Erginer’in de maç sonundaki sözlerine yansıdı. Kurt teknik adam maçı değerlendirirken “Kendi kendimize yenildik” dedi.

RİZE ÇOK ZORLAMADI
Erginer sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün kendi kendimize yenildik. Çaykur Rizespor bizi yenmek için çok zorlamadı. Biz kendi kendimize mağlup olduk. Yapmamamız gereken, çalıştığımız ve konuştuğumuz şeyleri yaptık. Gereksiz kartlar gördük. Bu bizi oldukça demoralize etti. Maçı yine de bırakmadık. 3-2’e getirmeyi başardık ama çabalarımız sonuç vermedi”

HERKES PROFESYONEL
Bir gazetecinin ‘Takımın bulunduğu konum nedeniyle futbolcular etkileniyor mu?” şekilndeki sorusuna ise; “Bulunduğumuz konum stresli bir konum ama bu bizim saha içinde gereksiz işler yapmımızı gerektirmez. Takımı eksik bırakmamızı gerektirmez. Burada herkes profesyonel. Oyuncular da biz de bu baskıyı taşımak için, baskıyı kaldırmak için buradayız. Ligdeki konumumuz bu stresin ya da baskının arkasına sığınıp açıklanacak şeyler değil. Kimsenin takımı eksik bırakmaya hakkı yok”

BİR KARŞILIĞI OLACAK
Görülen gereksiz kırmızı kartların bir maçlık etkileri olmayacağını söyleyen Teknik Direktör Erginer; “Bu maçta gördüğümüz gereksiz kartlarla takımı eksik bıraktık, maçı sıkıntıya soktuk. Önümüzdeki maçlarda da bu sıkıntıyı yaşayacağız. Zaten kadro sıkıntımız var. Kadro derinliğine sahip değiliz. Önümüzdeki maçları da sıkıntıya sokuyoruz. Bunlar bu kadar ucuz değil. Bir karşılığı olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..