REKLAMI GEÇ

BİR TARAFTA BÜYÜK SEVİNÇ BİR TARAFTA BÜYÜK ÜZÜNTÜ

BİR TARAFTA BÜYÜK SEVİNÇ BİR TARAFTA BÜYÜK ÜZÜNTÜ

Denizlispor’un 2-0 kazandığı Manisaspor maçının bitiş düdüğünün ardından konuk ekipte büyük bir üzüntü yaşandı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 17 Mayıs 2015 Pazar, 20:25

PTT 1. Lig’de Denizlispor, Bucaspor ve Manisaspor’un yarıştığı lig kalma mücadelesinde birkaç hafta öncesine göre en avantajlı konumda bulunan takım olan Manisaspor, yeşil siyahlılara 2-0 kaybettiği maçın ardından ligden düşen ikinci takım oldu.
Sen beş haftada sadece 4 puan alabilen Manisaspor bu performansı ile havlu atan takımlardan biri olarak kayıtlara geçti.
Denizlispor karşısında en azından bir beraberlik umudu ile sahaya çıkan Ege temsilcisi için galibiyet ve beraberlik umutların son haftaya kalması, Denizlispor’un da ligden düşmesi için kesin sonuç olacaktı. Buna karşın maçın ilk dakikalarından itibaren başlayan oyunu yavaşlatma çabaları 33’ncü dakikaya kadar devam etse de bu dakikada gelen Cihan’ın golü tüm planları alt üst etti.

Maçın son bölümünde Denizlispor kalesinde adeta kamp kuran Manisaspor yüksek toplarla pozisyon üretmeye çalıştıysa da başarılı olamadı. Veli’nin penaltı golünün ardından gelen bitiş düdüğü ise Manisasporlu futbolcuların yıkılmalarına neden oldu. Adeta çimlere gömülen futbolcular kendilerini yere bırakarak gözyaşı döktü.

Son bölümde Emrah Bozkurt ile kaleci Bayram, bitiş düdüğünden sonra ise Emre Can Coşkun ile İsmail Köse arasında tartışmalar yaşandı.

Emre ile İsmail’in arasına Denizlisporlu futbolcular girerek gergin durumdaki Manisasporlu oyuncuları sakinleştirmeye çalıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..