REKLAMI GEÇ

BİRLİK OLURSAK AŞAMAYACAĞIMIZ ENGEL YOK

BİRLİK OLURSAK AŞAMAYACAĞIMIZ ENGEL YOK

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, Samsunspor’dan alınan bir puanın önemine dikkat çekti, “Birlik ve beraberlik içinde olursak aşamayacağımız engel yok” dedi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 23 Nisan 2018 Pazartesi, 11:30

Denizlispor’da Samsun’dan alınan tek puanın sevinci yaşanıyor. Hayati önem taşıyan maçta rakibine boyun eğmeyen yeşil siyahlılar ligde kalma umutlarını artırırken rakibi de sıralamada altına aldı.

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek de 2-0 geriden gelerek 2-2 beraberliği yakalayan takımını kutlarken camiaya mesaj gönderdi.

Maçın her iki takım açısından son derece kritik olduğunu hatırlatan Başkan Mustafa Üstek, “Maçın ne kadar önemli olduğunu biliyorduk. Maç öncesi yaşananlar da bunu bize gösterdi. Karşımızda bütün olarak kenetlenmiş bir şehir vardı. Valisi ile siyasetçisi ile işadamı ile herkes Denizlispor üzerinde baskı kurmaya çalıştı. Buna karşın sınırlı destek ile bu zorlu deplasmana giden bir Denizlispor vardı. Fakat son haftalarda tüm görüş ayrılıklarını bir kenara bırakarak Denizlispor etrafında kenetlenmiş, inançlı ve kararlı bir taraftar topluluğuna sahip olduğumuzu gördük. Bizim en büyük inancımız da taraftarlarımızaydı” diye konuştu.

Yeşil siyahlı taraftarların maç öncesi organizasyonlar yaparak topluca maça gelmelerine de değinen Başkan Üstek,  “Böyle kritik bir maçta taraftar desteği olmadan başarı yakalamak kolay değildi. Denizlispor taraftarları da bunun bilincinde olarak takıma sahip çıktılar. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Onlarsız başaramazdık. Yüreklerine sağlık” dedi.

Maça iyi başlamadıklarını da kaydeden Başkan Üstek, “Rakibin ilk dakikadan itibaren bizi baskı altına alacağını biliyorduk. Kalite olarak Samsunspor’dan daha iyi bir takıma sahibiz. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtmamız durumunda galip geleceğimize inanıyorduk. Fakat ilk dakikalarda gelen şok gol ile direncimiz düştü. Baskı altında oyun kansantrasyonumuzu kaybettik. İkinci golden sonra kendimize geldik. Rakip iki duran toptan iki gol buldu. Daha sonra Denizlispor olarak ayağa kalktık ve en iyi yaptığımız şeyi yapıp futbolumuzu oynadık. Oyun üstünlüğünü elimize alınca rakip skoru korumak istedi. Oyunu istediğimiz gibi yönlendirdik. Devreye bir gol atarak girince direncimiz de umudumuz da arttı. İkinci yarıda maçı çevireceğimizi biliyorduk. Beraberlik golünden sonra da çok net fırsatlar bulduk fakat değerlendiremedik. Maçın son dakikalarında normal olarak biraz baskı gördükse de üstesinden gelmesini bildik. Tüm takımı ve teknik ekibi kutluyorum. Herkes yüreğini ortaya koyarak oynadı. Böylesine zor bir atmosferden puan çıkararak dönmek de önemli bir başarıdır. Hele ki geriye düştüğünüz bir maçta silkelenip tekrar oyuna ve skora ortak olmak takdire değer bir durum. İnanıyorum ki birlik ve beraberlik içinde aşamayacağımız engel yok. Önümüzde iki kritik sınavımız daha var. Samsun deplasmanındaki taraftarımızın heyecanını Denizli’de Gaziantepspor maçında da görmek istiyorum. Henüz hiçbir şey bitmiş değil. Hata yapma şansımız yok. İki maçımızı da kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Bir an önce Samsunspor maçını unutup önümüze bakmamız gerekiyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..