REKLAMI GEÇ

BİZATİ: CANIMIZ ÇOK YANDI

BİZATİ: CANIMIZ ÇOK YANDI

Denizlispor kaçan galibiyete üzülürken Boluspor maçı hazırlıklarına da başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Ekim 2014 Salı, 11:44

Denizlispor’da Teknik Direktör Özcan Bizati’nin aklı Yordanov’un atıldığı pozisyonda kaldı. Maçın hakemi Mustafa Aydın’ın kararının yanlış olduğunu söyleyen Bizati, “O pozisyonda faul Yordanov’a yapıldı. Rakip oyuncu bunun farkında olduğu için topa doğru hamle yaptı. Yordanov’da uzaklaştırmak için topa vurdu. Hakem ikinci sarı kartını göstererek oyuncumuzu ihraç etti. Verdiği hatalı faul kararı hem bir oyuncumuzun cezalı duruma düşmesine neden oldu, hem de pozisyonun devamında rakibin frikik kazanmasını sağladı. Bu frikikten de gol yedik. Dolayısı ise üç puandan olduk. Canımız çok yandı” dedi.

GENKOV FORM TUTACAK
Alanyaspor maçında oyuna sonradan dahil ettiği Genkov’un performansının hatırlatılması üzerine Bizati, “Genkov saha içinde iyi işler yaptı. İyi oyuncu ve form tutması çok önemli. Bizim oyun stilimizi değiştirecek bir oyuncu. Bir iki maç sonra kalitesi net olarak ortaya çıkacak. Yaptığımız en iyi transferlerden biri olduğu rahatlıkla görülebilecek” diye konuştu.

BOLU MAÇINDA KAZANACAĞIZ
Ligde üst üste aldığı 4 beraberliğin ardından Boluspor’u ağırlayacak olan yeşil siyahlılarda Teknik Direktör Özcan Bizati sahaya kazanmak için çıkacaklarını kaydetti. Bizati, “Boluspor puan olarak bizim altımızda. Buraya kazanmak için geleceklerdir. Risk alacaklar. Biz de ona göre hareket edeceğiz. Hazırlıklarımızı yapıyoruz” diye konuştu.

KIBRISLIOĞLU: ÇOK YAZIK OLDU
Albimo Alanyaspor karşısında galibiyetin ellerinden son saniyede kaçtığını hatırlatan Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu ise “Osmanlıspor maçının kopyası oldu. Son saniyede galibiyeti kaçırdık. Üç puanla dönsek çok iyi olacaktı ama yine de yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Yapacak bir şey yok. 90+5’te gol yiyoruz. çok yazık oldu, çok üzüldük” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmetalbaş   -  Bağlantı 21 Ekim 2014, 13:12

SAYIN BİZZATİ BU BULGARLARI SİZ Mİ ALDIRDINIZ ? GELDİKLERİNDEN İZLİYORUZ AMA SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ DEĞİL BU BULGARLAR SIRADAN FUTBOLCULAR BU GİBİ FUTBOLCULAR DENİZLİ DE BULABİLİRDİNİZ ÇOK YAZIK OLMUŞ BUNLARA ÖDENEN PARALAR MENEJER KAZIĞI VAR GALİBA

M.Akpinar   -  Bağlantı 21 Ekim 2014, 13:09

Biz maçı tribünden, tv’den izliyoruz, sen kulübeden.. Tek farkımız bu.

M.Akpinar   -  Bağlantı 21 Ekim 2014, 13:07

Hoca sen takıma top oynatma, beleşten bulursan gol bul, üstüne yatıp 3 puan alacağını zannet, sonra çıkıp yapacak bir şey yok de.. Ne hücum hattın var ne orta sahan ne kalecin.. Tüm futbol severler bunları görüyorken sen nasıl göremezsin ??

Ahmet Sarı   -  Bağlantı 21 Ekim 2014, 11:48

Ne formu ya maçı izlemesek bizi kandıracaksın Yordanov’un pozisyonu 90+’da oldu o ana kadar 2. yarıda pozisyonun yok. Oyun mantaliten yok. Kalecin yerden kalkmadı. Rezil ettiniz. Genkov iyi olacakmış külahıma anlat sen. Bulgarlar iş yapmaz