REKLAMI GEÇ

Bizati’nin korktuğu başına geldi

Bizati’nin korktuğu başına geldi

Antalyaspor deplasmanında birbirinin kopyası iki gol yiyen Denizlispor’da maç öncesi Teknik Direktör Bizati’nin defansı uyardığı ortaya çıktı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 25 Kasım 2014 Salı, 11:06

PTT 1. Lig’de Antalyaspor’a 2-1 kaybeden Denizlispor kaçan puanlara yanıyor. Yeşil siyahlılar hakem hataları, son bölümde kaçan pozisyonlar ve birbirinin kopyası yediği golleri sorguluyor.
Denizlisporhaber.com’un sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Özcan Bizati ilk yarıda yenen birbirinin benzeri iki gol için defans hattını uyardığını hatırlattı, “Bu maça kadar iyi oynayan defansımız tedbir alıp, uyardığımız şekilde gol yedi. Üzücü olan bu” dedi.
Antalya’da takım olarak defansta kötü olduklarını kaydeden Bizati, “Rakibi iyi inceledik. Arkaya atılan toplarda etkili olduklarını biliyorduk. Bunu oyuncularla da paylaştım. Ancak böyle gol yiyebiliriz diye düşünüyorduk, öyle de oldu” dedi.
Maçın orta hakemi Yunus Yıldırım’ın takdir haklarını rakipten yana kullandığına da işaret eden Bizati, “Maçtan sonra hakemleri konuşmak istemiyoruz. Ligde 10 hafta geride kaldı ve biz hakemlerle ilgili konuşmamak için çaba sarf ettik. Fakat sezon başından beri hakem hataları nedeniyle 6-7 puanımız elimizden alındı. Bilinçli yada bilinçsiz hakem hataları bize önemli puanlara mal oldu. Üstelik lehimize bir hakem hatasına da tanık olmadık. Osmanlıspor, Alanya, Adana Demirspor ve Bolu maçlarında ciddi hakem hataları ile karşı karşıya kaldık. Antalyaspor maçında da özellikle son bölümde net bir penaltımız verilmedi. O pozisyonda rakip takım oyuncuları bile pozisyonun penaltı olduğunun farkındaydı” diye konuştu.

Maçın ilk bölümünde istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını da hatırlatan Bizati, “İkinci bölümde oyun üstünlüğü bizdeydi. Net pozisyonlar bulduk. Direkten dönen, kalecinin çıkardığı pozisyonlar oldu. Son vuruşlarda biraz daha şanslı olsaydık galibiyetle dönebilirdik. Bu maçı süratle geride bırakıp önümüzdeki maça odaklanmak istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..