REKLAMI GEÇ

Boluspor 2 Denizlispor 0

Boluspor 2 Denizlispor 0

Denizlispor umutlu gittiği Boluspor deplasmanından eli boş dönüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Ekim 2016 Pazar, 15:50

Ligde en az play-off hedefi ortaya koyan Denizlispor, alt sıralara yerleşiyor. Yeşil siyahlılar Bolu deplasmanından da eli boş dönerek hayal kırıklığı yarattı.

Teknik Direktör Selahattin Dervent haftalardır sahada yürüyen Moritz’e yine ilk 11’de şans verdi. Bolu deplasmanında da yürüyüşünü sürdüren Moritz, ikili mücadelelerin hemen tamamında yerde kaldı.

Oyuna sonradan giren İsmail Haktan ve Barış Örücü ile etkinliği artan yeşil siyahlılar pozisyon üretemedi ve skora ulaşamadıb

Maçın 18’nci dakikasında hava topu mücadelesinde yere sert bir şekilde düşen ve sağ dirseği kırılan Sankoh’un yokluğu da yeşil siyahlıların oyun planını etkiledi. Bu futbolcuya kaldırıldığı hastanede operasyon yapıldı.

İlk yarının son bölümlerinde Ziya’nın kaptırdığı topta defans oyuncusu Diarra’nın kafa golü ile soyunma odasına önde giren ev sahibi ikini yarını son bölümlerinde Poepon ile farkı ikiye çıkararak rahatladı. Rakip kaleye sayılı şut çeken Denizlispor’da ikinci yarı bir pozisyon dışında rakip kalede gole yaklaşılamadı.

BOLUSPOR 2 DENİZLİSPOR 0
STAT:  Bolu Atatürk Stadı
HAKEMLER: Mustafa İlker Coşkun, İsmail Şencan, Mustafa Sönmez
BOLUSPOR: Soner Şahin, Renato, Diarra, Emre Kılınç (90’Berat Tosun), Özgür İleri, Poepon, Tunahan Çiçek (68′ Jansen), Murat Yıldırım, Furkan Şeker, Yusuf Emre Gültekin, Özgür Özkaya
DENİZLİSPOR: Necati Yılmaz, Ömer Alp Kulga, Alperen Babacan, Kerem Can Akyüz, Burak Altıparmak, Veli Acar, Alfred Sankoh (20′ İsmail Güven) Kappel (46′ İsmail Haktan) Ziya Alkurt, Moritz (72′ Barış Örücü), Perovic

GOL: 41′ Diarra 80′ Poepon (Boluspor)

SARI KART: Kappel (Denizlispor) Poepon, Diarra (Boluspor)

MAÇTAN DAKİKALAR:

7′ Ziya’nın pası ile ceza alanı sağ çaprazda topla buluşan Kappel, topu sol ayağına alıp vurdu, yandan auta çıktı.
16′ Kerem Can’ın soldan ortasında Perovic’in kafa vuruşu kaleye paralel gitti.

24′ Emre’nin sol kanattan içeri çevirdiği topa Özgür’ün yakın mesafeden kafa vuruşu auta çıktı.

41′ Denizlipor’un çıkarken kaybettiği topu Murat içeri çevirdi, Diarra düzgün bir kafa vuruşu ile takımını öne geçirdi 1-0.

69′ Jansen’in yakın mesafeden şutu defansa çarpıp kornre gitti. Kornerden gelen topa Özgür’ün yakın mesafeden kafa vuruşunu Necati kornere çeldi.

73′ Ara pasına hareketlenen İsmail Haktan karşı karşıya pozisyondayken Renato araya girerek topu kornere gönderdi.

80′ Soldan Emre Kılıç’ın ortasında Poepon dokundu farkı ikiye çıkardı 2-0.

83′ Ömer Alp Kulga’nın kaptırdığı topla ceza alanına giren Poepon’un ayağından Alperen topu alarak mutlak bir gol pozisyonunu önlemiş oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmet   -  Bağlantı 16 Ekim 2016, 16:14

HİÇ KUSURA BAKMAYIN SEN KALK GEÇEN SEZON SAKATLANANA KADAR TAKIMIN EN KATKI SAĞLAYAN FUTBOLCU CİHANI SAKATLIĞINI BAHANE EDİP İLK 25 ALMA İKİ HAFTA SABIR EDEMEDİ..TUNA YERİNE VELİYİ OYNAT TUNAYI İLK 25 ALMA SAÇMA SAPAN TAKIM KUR BU DENİZLİ BİTER