REKLAMI GEÇ

BU TAKIMA İNANIYORUM

BU TAKIMA İNANIYORUM

Denizlispor’un kötü kaderini değiştiren Başkan Üstek sportif başarı da istiyor. Üstek, başkent deplasmanından kazanarak döneceklerini söyledi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 16 Kasım 2017 Perşembe, 12:25

Denizlispor’da ekibi ile birlikte göreve geldikten sonra kulübün kaderini değiştiren Başkan Mustafa Üstek mali ve idari konulardaki başarıların sportif başarı ile taçlanmasının önemine dikkat çekti.

Sezon başında alınan kötü sonuçlardan sonra herkesin Denizlispor’u ligden düşecek ilk takım olarak andığını hatırlatan Başkan Üstek, “Ben inancımı bir an olsun kaybetmedim. Karakterli ve yetenekli oyunculara sahip  bir takımız. Çıkışa geçeceğimizi çok iyi biliyordum. Bizi yanıltmadılar. Son 5 haftaki performansımızı sıralamada üstümüzde yer alan takımların büyük çoğunluğu yapamadı” dedi.

Yeşil siyahlı kulüpte olumlu değişimi anlatan Başkan Üstek, “Denizlispor’daki aile ortamı başarının en büyük etkenlerinden biri olacaktır. Saha içinde istediğimiz mücadele ve arzuyu son haftalarda görüyoruz. Bu durum bizleri umutlandırıyor. Öncelikle alt sıralarla aramızdaki bağı koparmak istiyoruz. Daha sonra hedeflerimizi yeniden gözden geçirebiliriz. Camianın rahat bir sezon geçirmesi en büyük isteğimiz” dedi.

DENİZLİSPOR’DA BÜYÜK DEĞİŞİM
Yeşil siyahlı kulüpte özellikle mali ve idari konularda büyük değişim yaşandığına dikkat çeken Başkan Mustafa Üstek, “Denizlispor geçmişten süregelen bazı kötü alışkanlıklarını terk etti. Artık borçlarına sadık, verdiği sözleri zamanında yerine getiren, kulübü icralarla anılmanın önüne geçiren, faizler, tazminatlar ödemeye mahkum edilmeyen bir kulübümüz var. Elbette diğer kulüpler gibi maddi sıkıntılarımız var. Bunları da özveri ile çalışarak aşmayı hedefliyoruz. Sürdürülebilir bir anlayışa doğru hızla ilerliyoruz. Denizlispor’un kendi gelirleri ile ayakta durabileceği noktalara getirmek istiyoruz. Geçmişte de başarının önündeki en büyük engel buydu. Bu tip meseleler kamuoyunun gündemine gelmese, sportif konuların gölgesinde kalsa da çok daha önemli konular. Biz bu alanda güzel adımlar attık. Devamı da gelecek. Bu aşamada yönetimimize destek olan şehrimizin büyüklerine, iş dünyasının değerli üyelerine teşekkür ediyorum. Küçük büyük demeden katkı koyan herkese minnetarız. Hep birlikte zor günleri geride bıraktık. Yine hep birlikte daha güzel günleri de birlikte yaşayacaız” diye konuştu.

GALİBİYET İSTİYORUZ
Fedakarlıklar ve özverilerle çalışan yeşil siyahlı yönetimin sportif başarıyı hak ettiğini söyleyen Başkan Mustafa Üstek, “Takımımızdan tek isteğimiz terlerinin son damlasına kadar savaşsınlar. Maçlar kazanılır kaybedilir. Önemli olan sahada ortaya koyduğumuz mücadele, gösterdiğimiz takım ruhudur. Bu takım bizim takımımız. Kazansa da kaybetse de bağrımıza basmasını biliriz. Son haftalarda bizleri yeniden heyecanlandırdılar, mücadeleleri ile hepimizin takdirini topladılar. Onlar için bu kadar çok uğraş veren yönetime Ankaragücü galibiyetini de hediye edeceklerine inanıyorum. Formda, güçlü bir rakibe karşı oynuyoruz ama Denizlispor her zaman zor maçları sevmiştir. Ankara’da ilk deplasman galibiyetimizi alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Efsane20   -  Bağlantı 16 Kasım 2017, 14:52

İnsallah bu takim hakettigi yerlere gelecek mustafa baskanim denizlispor icin o kadar cok calisiyorsunuzki birde taner atilla abi ve yonetim Allah yolunuzu acik etsin allah yardimciniz olsun.