REKLAMI GEÇ

BUGÜN İMZA GÜNÜ

BUGÜN İMZA GÜNÜ

Denizlispor’da transfer çalışmalarını sürdüren yönetimin ikinci transfere bugün imza attırması bekleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 4 Ocak 2018 Perşembe, 11:15

Devre arasını sabırsızlıkla bekleyen Denizlispor için transfer dönemi geldi çattı. Denizlispor yönetimi Başkan Mustafa Üstek önderliğinde transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu güne kadar çoğunluğu süper lig kulüplerinden onlarca futbolcu ile temasa geçen yeşil siyahlı yönetim ilk olarak defans oyuncusu Canberk Aydın’a imza attırmıştı. Yeşil siyahlılarda ikinci imzanın forvet mevkiine attırılması bekleniyor.

Yeşil siyahlı kurmayların temasta olduğu ve hem kulübü hem de futbolcu ile her konuda anlaştığı Nijeryalı futbolcu Patrick Friday Eze’nin temsilcileri bugün Denizli’ye gelecek. Hem futbolcu ile hem de kulübü Atiker Konyaspor ile anlaşma sağlayan Denizlispor yönetiminin son ayrıntıları da bugün görüşerek futbolcuya imza attırması bekleniyor. Anlaşmadaki son detayların da konuşularak Horozun sezon başından bu yana beklediği golcü transferinin gerçekleşmesi planlanıyor.

Diğer yandan yeşil siyahlı kurmaylar süperlig kulüplerinden bir defans ve iki orta saha oyuncusu ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldığı kaydededildi.

Göztepe’den transfer edilmek istenilen Fransız defans oyuncusu Leo ile anlaşma sağlanamadığı kaydediydi.

Başkan Mustafa Üstek transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Devre arasında transferin zorluğuna dikkat çeken Başkan Üstek, “Hedeflediğimiz oyuncular var. Görüşmelerimiz sürüyor. Nokta transferler yapmak istiyoruz. Denizlispor’a faydalı olabilecek, uzun yıllar camiamıza hizmet edecek oyuncularla görüşüyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..