REKLAMI GEÇ

BUGÜN KONGRE GÜNÜ DELEGE PATLAMASI BEKLENİYOR

BUGÜN KONGRE GÜNÜ DELEGE PATLAMASI BEKLENİYOR

Denizlispor bugün olağanüstü genel kurula gidiyor. Başkan Ali Çetin’in yönetimini yenileyeceği kongreye delegelerin de katılımının yoğun olması bekleniyor. Yeşil siyahlı kurmaylar tüm Denizlispor camiasını kongreye davet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Aralık 2018 Perşembe, 11:08

Denizlispor bir yandan hafta sonunda oynanacak Gençlerbirliği maçının yaşarken bir yandan da kongre hazırlıklarını sürdürüyor. Başkan Ali Çetin’in yönetimini yenileyeceği genel kurul bugün 18:00’de Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda yapılacak.
Binin üzerinde üyesi bulunan Denizlispor Kulübü’nde aidatlarını ödemekte geciken üyeler oy kullanamayacak. Genel kurulda toplam 484 delege oy kullanma hakkına sahip olacak.

Buna rağmen genel kurula ilginin yoğun olması bekleniyor. Gençlerbirliği maçı için tribünlerinde şimdilik 14 bin bilet satılan yeşil siyahlılar taraftar patlamasında olduğu gibi kongrede de delege patlaması bekliyor.

Geride kalan yıllarda genel kurullara katılımın bir hayli düşük olduğu Denizlispor’da özellikle bu sezon takıma ve kulübe olan ilgi arttı. Bu ilginin genel kurul salonunda da kendini göstermesi bekleniyor.

Denizlispor’da Başkan Yardımcısı Taner Atilla tüm üyeleri genel kurula davet etti. Bir şenlik havasında geçmesi beklenen genel kurulda Başkan Ali Çetin’in yönetim kurulu üye sayısını 24’ten 15’e düşüreceği ve yeni isimlerin katılımı, tecrübeli isimlerin devamı ile yeni bir yönetim oluşturacağı kaydediliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..