REKLAMI GEÇ

Bulgarlara nazar değdi

Bulgarlara nazar değdi

Yeşil siyahlıların büyük umutlarla transfer ettiği üç Bulgar hücum oyuncusu sezon başından bu yana sadece 24 dakika bir arada oynayabildi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 29 Ekim 2014 Çarşamba, 13:11

Denizlispor’da Bulgar futbolcular İlian Yordanov, Georgi Andonov ve Tzevetan Genkov’un başına gelen şanssızlıklar yeşil siyahlı takımın istediği skorları üretmesine engel oldu. Bu sezon büyük umutlar beklenen üç futbolcu saha dışı nedenlerden dolayı bir türlü yan yana oynama fırsatı bulamadı.

YORDANOV BÜYÜK SIKINTILAR YAŞADI
Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performansı ile taraftarın gönlünde taht kuran 25 yaşındaki İlian Yordanov’un şanssızlığı daha sezon başında başladı. Levski Sofia’dan önceki sezon transfer edilen futbolcunun kız arkadaşı sezon başında ciddi sağlık sorunları yaşadı. 25 yaşındaki kanat oyuncusu bu süreçte sık sık ülkesine gidip gelmek zorunda kaldı. Yordanov’un kız arkadaşını Türkiye’ye getirmesi de sorunları çözmedi. Başından bir de trafik kazası geçen futbolcu bir türlü gerçek performansını sahaya yansıtamadı.

ANDONOVVE GENKOV DA AYNI DURUMDA
Diğer Bulgar oyuncular Andonov ve Genkov’un da başı dertten kurtulmadı. Kariyerinde Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçları olan Genkov hazırlık kampı öncesi sakatlanarak kamp dönemini iyi değerlendiremedi. Futbolcu tam lige hazırlanmışken bu kez antrenman sırasında kasıklarına gelen sert bir top darbesi ile ikinci bir şok yaşadı. Genkov’un yokluğunda asıl mevkii forvet arkası olan Andonov, forvet olarak oynatılmak zorunda kaldı. Bubölgede yeterince verimli olamayan futbolcu Genkov’un iyileştiği sırada ayak bileğini kırdı ve takımdan ayrı kaldı.

SADECE BİR MAÇTA ÜÇÜ BİR ARADA
Yeşil siyahlıların üç Bulgar’ı 8. haftaya gelinirken sadece bir kez bir arada oynayabildi. Andanov ve Yordanov’un ilk 11’de başladığı Adana Demirspor maçında Genkov oyuna sonradan girdi. Üçlü 24 dakika aynı sahada oynadıktan sonra Teknik Direktör Özcan Bizati Andonov’u oyundan aldı ve o andan itibaren üç Bulgar bir arada oynama fırsatı bulamadı.

TAM GERİ DÖNÜYORLARDI Kİ…
Daha bir maç oynamışken iki sakatlık geçiren Genkov’un tam da iyileştiği sırada bu kez Andonov sakatlandı. Antrenmanda sakatlanan Andonov, iyileşen Genkov ve Yordanov’dan Alanyaspor maçında birlikte faydalanmayı planlayan Bizati’nin planları bu sakatlıkla suya düştü. Genkov ve Yordanov oynarken Andanov görev alamadı. Bu maçta Yordanov’un son dakikada kırmızı kart görmesi, Genkov’u da etkiledi.

KİM NE KADAR OYNADI?
Yeşil siyahlıların 30 yaşındaki deneyimli forveti Tzvetan Genkov ligde sadece üç maçta görev alabildi. Boluspor maçında 90 dakika sahada kalan futbolcu Adana Demirspor maçında 27 ve Alanyaspor maçında ise 21 dakika sahada kaldı. Mücadeleci kimliği ile öne çıkan Andonov ise sakatlanana kadar 5 maçta 447 dakika Bizati’den süre aldı. Yordanov ise altı maçta görev aldı 425 dakika sahada kaldı. Andanov ve Yordanov geride kalan maçlarda toplam 3 kez rakip fileleri sarstı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmet albaş   -  Bağlantı 30 Ekim 2014, 17:36

YAZIK OLMUŞ DENİZLİ SPORUN PARALARINA ÇÜNKÜ BÖYLE FUTBOLCULAR DENİZLİ DE BULANABİLİNİRDİ NE OLDUKLARI DAHİ BELLİ OLMAYAN BULGARLARI GETİRMİŞLER YABANCI FUTBOLCULAR DİYE YAZIK OLMUŞ DENİZLİNİN PARALARI YANLIŞ TRANSFERLER GÖRDÜĞÜMÜZ KADAR