REKLAMI GEÇ

Burak Özsaraç saha içinde görev alabilecek

Burak Özsaraç saha içinde görev alabilecek

Teknik Direktör Özcan Bizati’nin yardımcılarından Burak Özsaraç, antrenörlük lisansını UEFA B’ye yükseltti, saha içinde görev almak için engeli kalmadı.

/ DENİZLİSPORHABER / 5 Temmuz 2014 Cumartesi, 14:20

SELAMİ AYDIN / Tekden Denizlispor’da Teknik Direktör Özcan Bizati’nin yardımcılarından Burak Özsaraç, antrenörlük lisansını TFF C’den UEFA B’ye yükseltti. Mayıs ayı sonunda Antalya’da gerçekleştirilen ikinci aşama kurslarına katılan Özsaraç, kursu başarı ile tamamladı ve UEFA B lisansı almaya hak kazandı.
Burak Özsaraç’a UEFA B lisansını Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Denizli Şubesi Başkanı Bülent Fil törenle verdi. Denizli’ye kayıtlı antrenörler arasına katılan Burak Özsaraç, geçen yıl lisansı yeterli olmadığı için saha içinde görev alamıyordu. UEFA B lisansı ile bu engeli de ortadan kalkan Özsaraç bundan sonra PTT 1. Lig’de yardımcı antrenör olarak, U21 takımı hariç diğer altyapı takımlarında antrenör olarak görev alabilecek. İki yıl süreyle bu lisansla çalıştıktan sonra UEFA A lisansı için başvuruda bulunabilecek olan Burak Özsaraç’ı TÜFAD Denizli Şubesi üyeliğine kazandıran Başkan Bülent Fil, “Profesyonel takımlarda görev alan arkadaşlarımızın olması bizi gururlandırıyor. Denizli’ye önemli hizmetleri olacağına inanıyorum” dedi. Burak Özsaraç ise hedefinin UEFA A lisansı almak olduğunu kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..