REKLAMI GEÇ

BURAK’IN ŞAMPİYONLUK İNANCI TAM

BURAK’IN ŞAMPİYONLUK İNANCI TAM

Denizlispor’un başarılı sol kanat oyuncusu Burak Çalık hakkında ortaya atılan transfer iddialarına; “Taraftara söz verdim. Bu filmin sonunu görmeden bir yere gitmem” diyerek karşılık verdi. Deneyimli futbolcu Gaziantep deplasmanında kaybetmemelerinin çok önemli olduğuna da dikkat çekti.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 17 Ocak 2019 Perşembe, 08:15

Denizlispor’un başarılı kanat oyuncusu Burak Çalık dünkü antrenman öncesi soruları yanıtladı. Cumartesi günü oynayacakları Gazişehir Gaziantep karşılaşmasının kendileri açısından son derece önemli olduğunu söyleyen deneyimli futbolcu; “Kaybetmememiz gereken bir maç” diye konuştu.
Devre arasını iyi değerlendirdiklerini söyleyen Burak Çalık, “Artık maç haftasındayız. En yakın rakibimizle başlıyoruz. Kaybetmememiz gereken bir maç. Ne olursa olsun kazanmaya gidiyoruz ama en kötü ihtimalle bir puan alıp dönmemiz lazım ki, rakibimizle aramızdaki puan farkını koruyalım.  Zorlu bir süreçle başlayacağız. Gazişehir, Adana Demir, Hatayspor… Şampiyon olmak istiyorsak bu maçlarda almamız gereken puanları almak zorundayız. Belirli bir puan aralığı var. Onu devam ettirmemiz gerekiyor. İnşallah iyi başlarız. Çünkü bir hedef var. O hedefe de ulaşmak için özellikle de bu üç maçı geçmemiz gerekiyor” diye konuştu.

BU FİLMİN SONUNU GÖRMEDEN BİR YERE GİTMEM
Adana Demirspor ile transfer görüşmeleri gerçekleştirdiği ve Adana’da ev tuttuğu yönündeki iddialar hatırlatılan deneyimli futbolcu; “Bu söylentiler gerçeği yansıtmıyor. Ben Gençlerbirliği maçından sonra taraftarlarımıza bir söz verdik. Bu filmin sonunu görmeden gitmek yok diye. Ligin sonu inşallah şampiyonluk olacak ve ben bu ekibin bir parçası olarak kalacağım” dedi.
Profesyonel bir futbolcu olduğunu mutlaka teklifler alacağını kaydeden Burak Çalık, ” Profesyonel iş yapıyoruz. Şu an için hiçbir kulüple görüşmem dahi söz konusu olamaz. Burada devam edeceğiz. Evim zaten burada. İnşallah şampiyon olacağız ondan sonraki süreci değerlendireceğiz” dedi.

BELKİ İLK HAFTALARDA ŞAMPİYONLUK İNANCI YOKTU
Denizlispor taraftarlarının ilk yarıda takıma önemli ölçüde destek olduğunu hatırlatan deneyimli futbolcu, “Belki ilk başladığımız haftalarda bu kadar şampiyonluğa inanmayan bir Denizli halkı vardı.

Alınan sonuçlar, sahada gösterilen mücadele şehrin tepkisi de olumlu hale geldi. İlk yarı çok iyi desteklediler. İnşallah ikinci yarıda bizi desteklemeye fazlasıyla devam ederler.  Bazen istediğimiz gibi gitmeyebilir maçlar. Golü 90’da da atabilir 90’da da yiyebiliriz. Gol de kaçırabiliriz. Bunlar hep ilk yarıda da oldu. Sonuç ne olursa olsun bizi desteklemelerini istiyoruz. Çok uzun bir maraton. Daha oynanacak çok maç var. Finalde ipi taraftarlarımız ile birlikte göğüsleyeceğimizi düşüyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..