REKLAMI GEÇ

Büyük bela!

Büyük bela!

Yabancılardan canı çok yanan Denizlispor’da Genkov, Anmar, Leozinho ve Bairam Fetai sorunları çözülmeyi bekliyor. İnkango ile Horoz mahkemelik…

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 19 Ocak 2017 Perşembe, 08:00

Denizlispor’un yabancı futbolcular ile sorunları bir türlü bitmiyor. Geçmişten süregelen borçlar mevcut mali istikrarı tehdit etmeyi sürdürürken bir yandan da FİFA kaynaklı dosyaların faiz, ceza ve temsil giderleri borç hacmini artırıyor.

Özellikle yabancı futbolcuları ile son dönemde sorunsuz ayrılmayı başaramayan yeşil siyahlı kulüp bu nedenle yüz binlerce lira fazladan ödeme yapmak zorunda kaldı. Buna rağmen Denizlispor’un hala çözülmesi gereken dosyaları bulunuyor.

GENKOV ÖDEME İSTEDİ
Yeşil siyahlıların Bulgar golcüsü Genkov, Denizlispor Kulübü’ne yazı göndererek parasını istedi. Toplam 77 bin Euro alacağı bulunan futbolcu daha önce FİFA UÇK’ya müracaat etmişti. Genkov’un alacağını ödemek isteyen yeşil siyahlı kurmaylar futbolcu ile masaya oturma düşüncesinde. Bu nedenle Denizlispor Menajeri Mehmet Ali Keskinler, cuma günü Bulgaristan’a giderek futbolcu ve temsilcisi ile bir araya gelecek ve bir ödeme planı üzerinde anlaşmaya çalışacak. Yeşil siyahlı kulüp bu yolla transfer yasağı ya da puan silme durumu ile karşı karşıya kalmayı da engelleyecek.

BAŞKA ALACAKLAR DA VAR
Denizlispor’dan alacakları için girişimlerde bulunanbaşka futbolcular da bulunuyor. FİFA’ya başvuranlar arasında 300 bin Euro alacağı bulunan Anmar, 300 bin Euro alacağı bulunan Leozinho ve 177 bin Euro alacağı bulunan bairam Fetai de bulunuyor. Bu futbolcular ile de benzer bir anlaşma yapılmazsa, sonraki sezon öncesi yeşil siyahlı kulüp yeni yaptırımlarla karşılaşabilir. Yeşil siyahlılar ayrıca Syyla’ya 25 bin Euro son taksit ve 30 bin Euro tazminat ödemek zorunda. Tüm bu işlerin gerçekleşebilmesi için Mali Asbaşkan Taner Atilla’nın hafta içinde yurt dışına çıkması bekleniyor.

İNKANGO İLE MAHKEMELİK
Yeşil siyahlı kulüp tüm bu futbolculara yaklaşık 3 milyon liraya yakın ödeme yapmak zorunda ama bir başka dosyası da mahkemede. Yeşil siyahlı takımda forma giymeyen İnkango alacakları için girişimlerde bulundu. Buna karşın yeşil siyahlı kulüp futbolcunun alacağı olmadığı yönündeki düşüncesini sürdürüyor. Her iki taraf şimdilik kozlarını yargıda paylaşıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..