REKLAMI GEÇ

BÜYÜK TARAFTARDAN ÖZLENEN GÖRÜNTÜ

BÜYÜK TARAFTARDAN ÖZLENEN GÖRÜNTÜ

Samsun deplasmanında puanı söküp olan Denizlispor’u evinde taraftarı sabahın 3:30’unda meşalelerle, tezahüratlarla karşıladı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 23 Nisan 2018 Pazartesi, 11:55

Denizlispor sezonun ikinci yarısında aldığı puanlarla dikkatleri üzerine çekenken taraftar grupları da ortak organizasyonları ile takdir toplamasını başardı.

Maç öncesi tüm taraftar grupları ortak hareket etme kararı alırken özellikle otobüs organizasyonunda taraftar grubu ismi kullanmamaya dikkat çekerek uzun süredir içinde oldukları ayrışma sürecini de noktalamış oldu.

Daha önce deplasmanlarda aralarında polis barikatları ile maç izleyen Denizlispor taraftarları artık bu çirkin görüntüyü de terk etti, sağduyu ile yine Türkiye’ye örnek olacak görüntüler verdi.

samsunspor maçı öncesinde kentteki önemli taraftar grupları Yşil Cephe, 57 Gençlik ve Denizlispor Taraftarlar Platformu birlikte hareket etti. Herkes otobüs sağlamak için tanıdıklarına koştu, aralarında para topladı. Kiralanan otobüslerde taraftar ayrımı yapılmaksızın tüm Denizlispor sevdalıları birlikte seyehat etti. Konvoy halinde Samsun’a giden taraftarlar hem gidiş yolunda hem de dönüş yolunda ortak kaderi yaşadı. Samsun’da tüm taraftarlar aynı bölümde yan yana maç izledi ve yıllardır özlenen bir tablo da gerçekleşmiş oldu.

Taraftarların birlikteliği maçla sınırlı kalmadı. Yeşil siyahlı takım bugün sabaha karşı 03:30’da Samsun’dan döndü. Denizlispor takımını yolda araçları ile konvoy yapan taraftarlar karşıladı ve tesislere kadar getirdi. Burada meşaleler ile geceyi aydınlatan yeşil siyahlı taraftarlar tezahüratlarla Şemikler’i inletti. Bu hoşgeldin sürprizi takıma da büyük moral oldu.

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla taraftarlara teşekkür ederken, “Yıllardır beklediğimiz, özlediğimiz tabloyu gerçekleştirdiler. Hepsine yürekten teşekkür ediyorum. Bizim görmek istediğimiz tablo bu. Tüm taraftarlarımız, tüm kentimiz kenetlendiğinde Denizlispor’un yenemeyeceği takım, elde edemeyeceği başarı yok. Hepsinin yüreğine ağzına sağlık. Maç boyunca 90 dakika hiç susmadan takıma destek oldular. Samsun’da alınan puanın en büyük mimarları bu taraftarlar” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ata özgür özentürk   -  Bağlantı 26 Nisan 2018, 22:57

MUTLULUKLAR PAYLAŞILDIKÇA ÇOĞALIR,DARISI SÜPER LİGE!

Ne olduğu önemli değil   -  Bağlantı 24 Nisan 2018, 10:17

Galip geldiysek ve şimdi bu seviyedeysek hepsini Akyüz kardeşime borçluyuz, Kapel ve Assiati’nin bencillikleri olmasa ve Mehmet Akyüz’ü görseler Samsun maçında da galiptik. İsmail Haktan ve Akyüz kalan 180 dakikada muhakkak sahada olmalılar.