REKLAMI GEÇ

Cansın oldu gibi, Janda beklemede

Cansın oldu gibi, Janda beklemede

Tekden Denizlispor, geçen yıl Gençlerbirliği’nden kiraladığı Mehmet Cansın için yeniden devrede.

/ DENİZLİSPORHABER / 22 Temmuz 2014 Salı, 10:42

Tekden Denizlispor Kulübü’nde transfer çalışmaları sürüyor. Yeşil siyahlı kurmaylar takımın iskelet kadrosunun büyük bölümünü transfer etmeyi başardı. Buna karşın defansın önemli ismi Mehmet Cansın Çiçek ile orta sahanın beyni Janda konusunda da girişimlerde bulunuyor.

Geçen sezon Gençlerbirliği’nden kiralanan Mehmet Cansın Çiçek için yeşil siyahlı kurmaylar yine kiralama yöntemi ile bu futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.

Bu futbolcu için Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin devreye girdiği, Gençlerbirliği Kulübü’nün transfere sıcak baktığı kaydediliyor. Geçen sezon yeşil siyahlı forma ile 29 lig maçına çıkan Mehmet Cansın Çiçek bir de gol atmıştı. 21 yaşındaki defans oyuncusu 2457 dakika sahada kalarak takımın en istikrarlı oyuncularından biri olduğunu göstermişti.

Diğer yandan yeşil siyahlıların Janda aşkı bitmiyor. Bu futbolcuyu da kadrosunda görmek isteyen Teknik Direktör Özcan Bizati’nin talebi doğrultusunda çalışmalar sürüyor. Geçtiğimiz sezon devre arasında Denizlispor’a gelen sakatlıkları nedeni ile sadece 10 lig maçında görev alabilen Janda’nın kendi kulübü ile sorunlarını çözmesi bekleniyor. Akdeniz temsilcisinin de bu transfere sıcak baktığı kaydediliyor. Janda konusunda önümüzdeki hafta ilerleme kaydedilebileceği belirtiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..