REKLAMI GEÇ

ÇELİKKOL: BU YÖNETİME GÜVENİN

ÇELİKKOL: BU YÖNETİME GÜVENİN

Denizlispor’un hem mali hem sportif anlamda daha güzel günler göreceğini söyleyen Çelikkol, “Tüm Denizli destek vermeli” dedi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 29 Aralık 2016 Perşembe, 13:02

TFF 1. Lig’de Eskişehirspor ve Giresunspor’u devirerek ligde play-off hattına bir adım daha yaklaşan Denizlispor devreyi 9’ncu basamakta tamamladı.

Sezon öncesi ciddi sıkıntılar çeken yeşil siyahlılarda gelinen noktanın tamamen yönetim başarısı olduğunu hatırlatan yeşil siyahlı kurmaylardan Mehmet Hikmet Çelikkol, “Sezon başında kulübün durumu hiç de iyi değildi. Takım tamamen dağılmıştı. Yeni bir takım oluşturuldu. Zaman konusunda sıkıntı vardı. Futbolcular doğru düzgün hazırlık dönemi geçiremedi. Buna rağmen yüreklerini ortaya koydular. Bazı talihsizlikler de yaşadık ama özellikle deplasmanlardan getirdiğimiz puanlarla hedefimizden kopmadık” dedi.

Yeşil siyahlı yönetimin büyük fedakarlıklar yaptığına da değinen Çelikkol; “Arkadaşlarımız gece gündüz demeden Denizlispor için koşturdular. Bu noktaya gelinmesinde büyük emekleri var. Elbette Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, Valimiz Ahmet Altıparmak ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’ın da büyük katkı ve destekleri oldu” diye konuştu.

Denizli halkının bu yönetime güvenmesini ve takıma sahip çıkmasını isteyen yeşil siyahlı kurmaylardan Mehmet Hikmet Çelikkol, “Şimdi Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile de birleşme sağlandı. Denizli çok uzun zamandır bunu bekliyordu. Artık Denizli altyapısı bir fabrika gibi çalışacak. Amatör takımlar da dahil nerede bir yetenekli Denizlli çocuğumuz varsa Denizlispor’a ve Türk futboluna kazandırılacak. Denizlispor’un önü bundan sonra çok açık” diye konuştu.

Hedef konusunda acele edilmemesi gerektiğini de söyleyen Çelikkol, “Ligden çıkma hedefi konulabilir, bunda sıkıntı yok. Ama yıllarca düşmeme mücadelesi vermiş bir takımın ayakları yere basan daha sağlıklı hedefler ortaya koyması lazım. Denizlispor’un en büyük sorunu mali yetersizliği. Şimdi borç ödeyen bir yönetim var. Borç yükümüz günden güne azalıyor. Beraberinde artık düşme korkusu yaşamayan bir takım var. Biz play-off’u konuşuyoruz. Hem mali hem sportif başarının aynı anda yürüyebilmesi için destek şart. Tüm yük bir tek yönetim kurulunun omuzlarına bırakılmamalıdır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..