REKLAMI GEÇ

CENK TAMAM GİBİ

CENK TAMAM GİBİ

Denizlispor’da uzun süredir görüşmelerin sürdüğü Cenk Güvenç için Teknik Direktör Yusuf Şimşek devreye girdi. Hoca eski öğrencisini takımda istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Haziran 2017 Cumartesi, 11:35

İç transferde görüştüğü tüm futbolculara imza attıran Denizlispor’da Başkan Mustafa Üstek, Sankoh ve Cenk Güvenç transferlerinin bitirilmesi talimatı verdi.

Sankoh’un temsilcisi ile yapılan görüşmeler olumlu geçerken Cenk ile de masaya oturuldu. Bu futbolcu ile büyük ölçüde anlaşan yeşil siyahlı kurmaylar küçük pürüzlere takıldı.

25 yaşındaki defans oyuncusu ile Karşıyaka’da birlikte çalışan Teknik Direktör Yusuf Şimşek de devreye girdi.

Öğrencisine kendisini takımda görmek istediğini söyleyen Şimşek bu yıl hedefi olan bir takım olacakları sözünü verdi. Cenk Güvenç’in de hocasını kırmadığı Denizlispor yönetimi ile pürüzleri giderip takımda kalacağını söylediği öne sürüldü.

Denizlispor’da Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat, Cenk Güvenç’in transferine ilişkin; “Futbolcumuzla uzun süredir görüşüyoruz. Büyük ölçüde anlaşma sağladık. Küçük pürüzler kaldı. O sorunların da giderileceğine inanıyorum. Cenk bu takımın önemli bir parçası. Takım arkadaşlarını bu sezon yalnız bırakmayacaktır” diye konuştu.

Sankoh konusunda ise futbolcunun menajeri ile görüştüklerini doğrulayan Asbaşkan Fırat, “Belli bir noktaya geldik. Futbolcu temsilcisi ile anlaşma sağladık. Futbolcunun da bu şartları görüşüp kabul etmesini bekliyoruz. İki yıllık sözleşme istediler. Bu durumda kulüp olarak bizim de bir takım şartlarımız oldu. Haber bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..