REKLAMI GEÇ

CİHAN: SON DAKİKA GOLÜYLE PUAN KAYBI BİZİ ÜZDÜ

CİHAN: SON DAKİKA GOLÜYLE PUAN KAYBI BİZİ ÜZDÜ

Denizlispor yardımcı antrenörü Hamit Cihan maç sonu açıklamasında; “Bugün o kadar pozisyon kaçırdıktan sonra son dakika golüyle berabere kalmak bizi üzdü” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 4 Mart 2018 Pazar, 14:13

DENİZLİ (AA) – Spor Toto 1. Lig’in 25. haftasında konuk ettiği Grandmedical Manisaspor’la 2-2 berabere kalan Denizlispor’un teknik sorumlusu Hamit Cihan, “Bugün o kadar pozisyon kaçırdıktan sonra son dakika golüyle berabere kalmak bizi üzdü.” dedi.

Cihan, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, sahalarında oynadıkları maçta berabere kaldıkları için üzgün olduğunu söyledi.

Bir puanın da çok önemli olduğunu kaydeden Cihan, “Bugün o kadar pozisyon kaçırdıktan sonra son dakika golüyle berabere kalmak bizi üzdü. Şu an yapacak tek şey soyunma odasına gidip arkadaşlara teşekkür etmek. Üç hafta bizim için çok güzel geçti. Bundan sonra da aynı güzelliği yaşamak için çalışmalar yapacağız. Gelecek haftalar için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

Grandmedical Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın ise “Ligde kalmak için elimizden geleni yapacağız. Her maçı final olarak değerlendireceğiz.” ifadelerini kullandı.

İki takımın da sıkıntılı dönemden geçtiğini aktaran Taşkın, “Elimizdeki genç oyuncularla beraber futbolumuzu geliştirerek ve hanemize puanlar yazdırarak kalan bölümü iyi bitirmek istiyoruz. Bugün bizim adımıza son dakikada güzel bir gol geldi. Denizlispor’u da centilmence mücadelesinden dolayı tebrik ederim.” şeklinde görüş belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..