REKLAMI GEÇ

ÇITIŞLI: ENDİŞEYE MAHAL YOK

ÇITIŞLI: ENDİŞEYE MAHAL YOK

Ligde Erginer yönetimindeki iç saha maçlarında fire vermeyen Denizlispor’da yönetim Balıkesir maçından da umutlu. Yönetici Veli Çıtışlı, “Bir yenilgi ile her şey bitmiş değil. Takım iyi yolda. Balıkesir’i yenip yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Kasım 2017 Cuma, 11:30

Denizlispor ligde Pazartesi günü Balıkesirspor’u konuk edecek. Yeşil siyahlıların mutlak galibiyet hedefi ile çıkacağı karşılaşma öncesi Yönetim Kurulu Üyesi Veli Çıtışlı açıklamalarda bulundu.

Takımın bir değişim yaşadığını ve bu değişimin meyvelerini almaya başladığını söyleyen Çıtışlı, “Ankaragücü maçında özellikle maçın ilk bölümünde iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen mağlup ayrıldık. Zor bir deplasmanda puanları elimizden kaçırdık. Bir yenilgi ile Denizlispor’a inancını kaybedenler olduğunu görüyoruz. Bu doğru değil. Hiçbir şey bitmiş değil. Aksine takımımız olumlu yönde bir değişim geçiriyor. Bunun da sonuçlarını puan olarak alıyoruz” dedi.

Yeşil siyahlıların son üç iç saha maçını kayıpsız geçtiğini hatırlatan Çıtışlı, “Özellikle iç sahada kendi taraftarımız önünde maç kazanmak bambaşka güzel. Bu seriyi sürdüreceğimize inanıyorum. Teknik ekip ve futbolculara güveniyorum. Balıkesirspor karşısında da Denizlispor gibi oynayıp kazanacağız. Kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..